Verdens media reagerer på skotske mirakelarbeidere mens Erling Haaland håner blir globalt og Norge beklager tilfeldig seier

Ewan McGregor sa et banneord på skjermen om hvordan det var å være skotsk.

Men Trainspottings dystre dom er milevis unna verden av glede og kjærlighet som Steve Clarke og hans nasjonale helter skapte. En bedre beskrivelse ville være at det er det FLOTT å være fra disse kanter, som vårt alterobrende herrelandslag fortsetter å bevise. Seriøst, Clarkes side er i sjelden luft etter comebackene kom tilbake for å senke Norge i EM 2024-kvalifiseringsgruppe A og åpne opp en åtte poengs fordel over sine mest sannsynlige rivaler om en plass i topp to sammen med Spania.

Lyndon Dykes og Kenny McLean produserte en Sheringham-Solskjaer-kombinasjon for å forlate vertene på banen da Erling Haaland ble presset av skotske fans (som «feiret, Haaland er i sengen sin») og manager Staale Solbakken ble skylt av landsmannen. Norske medier. Det var en veldig dramatisk kveld og her er reaksjonen.

Kenny McLean går unna mens målet hans gjør Norge sløyd

Afternposten (Norge)

Nasjonale medier heiste det hvite flagget og ba Clarke og Co smake på Stein og pølser i Tyskland. De skrev: «Erling Braut Haaland hadde scoret fra straffemerket og Norge så ut til å ha full kontroll. Så begynte marerittet. Slurvete forsvarsspill ga Skottland 1-1 som en gave. Minuttet senere scoret Kenny McLean 2-1 og drita full.» festen for over 25.000 mennesker i Ullevaal. Etter kampen dro de norske fansen utslitt hjem, mens skottene gladelig sang Erling Braut Haalands navn, vel vitende om at Skottland er på vei mot EM. Det så strålende ut for Norge.»

AS (Spania)

Det spanske mediet, som har en egeninteresse på grunn av nasjonens deltakelse i gruppe A, var en del av Skottlands magiske kveld. «Etter Haalands mål endret rollene seg. Da begynte Skottland å dominere kampen og se mot motstanderens mål, men dette laget har ikke samme angrepsnivå som Norge, som ikke har det egentlig ingen annen god grunn til det overraskende. utvikling av kampen på Ullevaal da Haaland ble sendt av banen før en isolert norsk forsvarsfeil.

Dagbladet (Norge)

De sa: «Det norske laget, som så ut til å ha full kontroll over skottene i tropevarmen, falt til sitt eget nivå og gjennom egne feil. For anledningen hjulpet av en trener med et velfortjent rykte som klok. kampleder… Men som tilsynelatende spolerte seieren selv med et mislykket 3-veis bytte med stillingen 1-0 et kvarter før slutt.Dette med feilen til Ståle Solbakken er selvsagt tvilsomt Internasjonale kommentatorer peker med rette. ut at denne skottens overtidsseier kom helt ved en tilfeldighet.»

Marca (Spania)

Den nasjonale publikasjonen skriver: «Der så det ut til at kampen var død, og som et resultat tok Solbakken Haaland av seks minutter etter 90 minutter og hentet Daehli. Det var da de norske plagene begynte. I det 87. minutt mottok Dykes ball etter en dårlig norsk start og i en-mot-en med keeperen definerte han perfekt, og oppnådde en uavgjort som allerede var en stor tull for britene.