Rockets sesong avsluttes med tap for Norge i distriktsåpning | Nyheter, sport, jobber

Rapid River senior Ava McCarty (5) kjører til kurven for en layup under en kamp mot Norge 4. mars 2024 på Norway High School. («The Big Dog» Mitch Vosburg / Daily Press)

NORGE — To lag konkurrerte i mandagens åpning av avdeling 4 jentebasketballdistrikt, men bare ett vant.

I dette tilfellet vant Norge over Rapid River 47-13 for å gå videre til semifinalen.

Norge slo til tidlig og ofte og vant kampens første 13 poeng. De første ni poengene kom fra høyre hånd til andreårsstudent Lauren Adams, og de fire siste poengene i sekvensen ble scoret av junior Anna Falk.

Rockets kom inn i kampen sent i perioden på et frispark fra andre Aubrey Olson og junior Emma Sundling.

Knights forble imidlertid varme fra bakken.

De neste 16 poengene i spillet ble hevdet av Knights. Adams tapte de fire siste poengene i første kvartal og la til åtte til i andre kvartal for en ledelse på 29-2.

Sundling skilte et annet par gifter med 3:30 igjen av kvartalet, men Knights la til en hopper fra ferskingen Jessa Rossler og en layup fra junior Anna Falk for å ta en 33-3 ledelse til pausen.

Knights fortsatte momentumet sitt for å starte andre omgang, og eksploderte på et 10-0-løp for en 43-3-ledelse med 6:34 igjen av kvartalet. Norge satte en timeout klokken 6:34 for å gi de andre spillerne en sjanse til å ta sluttspillet.

Knights vil være vertskap for Stephenson onsdag klokken 18.00 i distriktets semifinale. Rockets avslutter sesongen med en rekord på 1-21.

«Vi visste fra begynnelsen av dette året at det var en total ombygging,» » sa Rockets assistenttrener Todd Gustafsson. «Vi forventet ikke å være 18-2 eller noe, men etter 20 kamper trodde jeg at vi ville være litt lenger foran enn vi er, men det er hva det er.»