Rapport: Norge 1-1 England WU23

Emma Coates» Young Lionesses måtte nøye seg med uavgjort etter at Aggie Beever-Jones» åpning på Bryne ble avlyst

England kvinner U23 startet sin nye sesong med uavgjort 1-1 mot Norge på Bryne torsdag kveld.

Under den nye hovedtreneren Emma Coates for første gang, spiller Young Lionesses i en ny europeisk U23-liga denne sesongen og tok et poeng fra sin første kamp.

Det var også et rettferdig resultat, etter en jevnspilt kamp der begge lag skapte halvsjanser i hver ende gjennom de første 45 minuttene, med kaptein Missy-Bo Kearns som kom nærmest med en heading fra et senter fra Jessica Naz.

Norge hadde også sjanser, og Lucy Thomas måtte vippe hodet over tverrliggeren for å nekte Sara Hortes heading, men alt forble perfekt til pause.

England gikk nærmere etter 70 minutter da Poppy Pattisons frispark raste utsiden av stolpen og slo tilbake da Young Lionesses presset på for ledelsen.

Og England brøt til slutt døden med knappe 15 minutter igjen, da Aggie Beever-Jones ble plukket ut av et fint innlegg fra Freya Gregory for å heade en heading i øvre hjørne.

Men Norge slo tilbake tre minutter senere da Thea Kyvag ble satt igjennom på mål og gjorde ingen feil da hun skjøt et lavt skudd nede i hjørnet med Thomas hjelpeløs.

Begge lag så etter seier i de siste ti minuttene, med innbytter Anouk Denton som skjøt et skudd i øvre hjørne, men skuddet ble reddet av den norske målvakten Sunniva Skoglund.

Og da Norge tvang fram en corner på stoppetid, var det generell lettelse da England-forsvaret klarte å klarere for å få resultatet.

The Young Lionesses returnerer nå til England, hvor de møter Belgia i Shrewsbury Town mandag kveld (19.00). med billetter til denne kampen fortsatt tilgjengelig.

England: 1 Lucy Thomas (Birmingham City), 2 Ella Morris (Southampton), 3 Poppy Pattinson (Brighton & Hove Albion), 4 Ruby Mace (Manchester City), 5 Mia Ross (Charlton Athletic), 6 Kiera Skeels (Charlton Athletic), 7 Jessica Naz (Tottenham Hotspur), 8 Missy Bo Kearns (Liverpool) (c), 9 Aggie Beever-Jones (Chelsea), 10 Laura Blindkilde Brown (Aston Villa), 11 Grace Clinton (Tottenham Hotspur, på lån fra Manchester United)

Erstattere: 18 Freya Gregory (Aston Villa) for Blinkilde Brown 61, 16 Anouk Denton (West Ham) for Pattison 80, 12 Molly Pike (Southampton) for Skeels 80

Ubrukte erstatninger: 13 Fran Bentley (Bristol City), 14 Ruby Grant (BK Hacken), 15 Emma Harries (West Ham), 17 Melisa Filis (West Ham), 19 Asmita Ale (Tottenham Hotspur), 20 Missy Goodwin (Leicester City), 21 Tara Bourne (Sheffield United), 22 år gammel Khiara Keating (Manchester City), 23 år gammel Naomi Layzell (Bristol City)

Hovedtrener: Emma Coates

Mål: Aggie Beever Jones 76