Ny verdensmester krever Anthony Joshua-kamp

Demsey McKean ønsker å kjempe mot Anthony Joshua på Gabba cricketbane i hjemlandet Australia.

Joshua forventes å kjempe på et tidspunkt i desember i år, men ingen motstander er bekreftet. Det er en rekke potensielle kandidater når han ser ut til å finne veien tilbake til å vinne etter sitt andre tap for den enhetlige tungvektsmesteren Oleksandr Usyk i september.

Etter kampen sa McKean: «Jeg tror jeg gjorde det [enough to warrant a fight with a top name next]. Det var en tidlig knockout også, og jeg må holde Eddie [Hearn] til det tror jeg han sa Gabba vs. AJ, åpenbart det ville være min første preferanse, men noen av de toppgutta han nevnte.

«Derek Chisora, Dillian Whyte, jeg har mye respekt for disse gutta, de har gjort mye for spillet og jeg tror det er min tid nå, og jeg må begynne å klatre på rangeringene ganske raskt og jeg tror en seier over en av disse toppgutta kommer til å sette meg i strid ganske raskt.

Eddie Hearn, som promoterer begge fighterne, så kampen som en mulighet.

Han sa: «Ja, se, han er 22-0, han er topp 10 i verden, hva mer har du å gjøre?» Han har ikke kjempet mot en av de elitegutta ennå, men det er det som skjer, du bygger rekorden din, du lærer i spillet, du bygger ledertavlen selv og så kjemper du mot en av elitegutta, det er det naturlige neste steget.

«Så hvis AJ setter seg på sykkelen og drar på denne verdensturnéen som vi snakker om, er det ikke en spøk om Gabba, det er en fantastisk natt med boksing, Anthony Joshua mot Demsey McKean der oppe. Dillian Whyte, Derek Chisora, Zheili Zhang, Filip Hrgovic, 100 % et stort navn vil være neste for Demsey McKean.

Stanley Easome

"Typisk zombieaholic. Generell twitterfanatiker. Matfanatiker. Gamer. Unapologetisk analytiker."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *