Munising guttebanelag dominerer Skyline Central Conference møte | Nyheter, sport, jobber

RAPID RIVER — Munising High School guttebanelag dominerte til det punktet å doble poengsummen til andreplasslaget mens de stakk av med tittelen i Skyline Central Conference-møtet som holdes mandag på Rapid River.

Mustangs hadde 164 poeng til nøyaktig halvparten, 82, for andreplasserte Bark River-Harris. Stephenson var en nær tredjeplass med 78, etterfulgt av Forest Park med 62 da Superior Central endte på 10. plass med 4 poeng.

Munising Girls endte på tredjeplass med 67 poeng da BR-H vant med 126 og Stephenson ble nummer to med 114 1/2. Carney-Nadeau fulgte Mustangs på fjerde med 49, mens Norge hadde 48 og North Dickinson 46 1/2. SC la verten Rockets på åttendeplass med 15 poeng hver.

Peramaki-tvillingbrødrene har vunnet syv seire seg imellom, som hver løp en etappe av den vinnende stafetten på 1600 meter fra Munising.

Micaiah Peramaki vant også 100, 200 og 400 strekene, mens Josiah Peramaki slo feltet i stavsprang og lengdehopp. I tillegg var Josiahs fjerde begivenhet en andreplass på 100-tallet for broren hans da Micaiah klokket 11,60 sekunder til Josiahs 11,82.

Tre andre Mustang-gutter var doble vinnere – Joe Kelley løp også i 1600 stafett mens han vant 110 hekk, Dan Goss vant 3200 og løp over 3200 stafettvinnere, og Kane Nebel løp på begge på stafetter 1600 og 3200.

Resten av 3200-stafetten var Nolan Connaughton og Trevor Nolan.

Det var totalt ni seire for Munising fra 17 stevner, med tre andreplasser av Josiah Peramaki på 100 meter, Nebel på 300 hekk og Goss på 1600 meter. Nebel tapte hekkene med mindre enn et halvt sekund til BR-Hs Josh Riley, 44,57 til 44,99 sekunder, mens Goss klokket 4:50,72 på 1600m for å tape mot Gaven Rintala fra Forest Park med litt over tre sekunder.

SCs beste resultat ble vunnet av Lucas Swetich, femte på 100m da han var bare 0,38 sekunder bak vinneren Micaiah Peramaki på 11,98. Svetich ble også nummer seks på 200 meter.

I jentestevnet var Munisings eneste vinner Monique Brisson etter å ha vunnet titlene på 1600m og 3200m, hver med en knapp seier rundt fire sekunder.

SCs eneste seier ble tatt av Riley Moore i kulestøtet, med hans 31-fots, 4-tommers sving bare en tomme bedre enn North Dickinsons andremann Aiden Hord.

Mustangene sikret seg også andreplasser fra Sabryna Smith på 400 meter og kvartetten til Brisson, Kate Mattson, Hattie Cota og Olivia Cotey på 3200 meter stafetten. Og lagvenninnen hennes Dayne Behning ble nummer tre på 100 hekk.

Smith klokket 1:03,41 på 400m for å tape med bare 0,14 sekunder til BR-Hs Marissa Ives, mens Behning klokket henne på 100 hekk på 17,87 for å tape med 0,46 sekunder til vinneren Ava Fischer fra Forest Park og andremann Hazel Conklin fra BR- H.

Cougars nest beste resultat var Madisen Begovacs fjerdeplass på 300 hekk.

Informasjon samlet av Journal Sports-redaktør Steve Brownlee. E-postadressen hans er sbrownlee@miningjournal.net.