Kjemp mot elementene: Norge holder stand mot fjellklatrene | Nyheter, sport, jobber

Iron Mountain-junioren Macy Linsenbigler (11) krysser tallerkenen under Mountaineers» konkurranse med Norge på Marion Park fredag. Knights feide Iron Mountain i dobbelthodet. (Sean Chase/Daily News Photo)

NORGE — Til tross for intens vind og sporadiske sandskyer som blåser over diamanten, ønsket det norske softball-laget Iron Mountain velkommen til Marion Park på fredag ​​for en dobbel header.

Knights holdt på en sterk uttak fra Mountaineers senior pitcher Ashlyn Bal i det første spillet og tjente to seire.

«Hatten av for begge lag, de spilte under brutale forhold» Bob, hovedtrener i Norge «Kuba» sa Bal.

Norge tok åpningskampen med en 8-5 seier og vant 17-0 i dagens andre kamp for å forbedre rekorden til 3-1 sammenlagt.

Iron Mountain faller til 0-2 på sesongen.

Jordyn Moln (15) fra Norge venter på en pitch fra Iron Mountain pitcher Ashlyn Bal (10) fredag ​​på Marion Park. (Sean Chase/AP-bilde)

Spill 1

Mountaineers åpnet det første settet på et kast og tok en 1-0 ledelse. Norge svarte på bunnen av andre da Emma Dubé kjørte inn en singel.

De to lagene byttet poeng til det fjerde, da Iron Mountain gjorde sitt trekk.

Vivian Petrusch enkelt for å gi Mountaineers en 4-2 ledelse.

De var imidlertid ikke ferdige, da en Macy Linsenbigler-singel brakte Petrusch hjem og Iron Mountain tok en 5-2 ledelse i bunnen av den fjerde.

Det norske universitetets softball-lag møtte Iron Mountain i en dobbel header på Marion Park i Norge fredag. Knights tok en 8-5 seier i den første kampen og en 17-0 seier i den andre kampen. (Sean Chase/Daily News Photo)

Med ryggen mot gjerdet ble riddernes lovbrudd levende.

Nok en gang var det Dube som fikk dem på brettet ved å kjøre i to løp med en singel.

Jordyn Moln, som startet på haugen for Norge i kamp 1, slo en offerflue til venstre felt, og ga et nytt løp. Da støvet la seg, hadde Knights scoret fem poeng og holdt ledelsen 7-5.

«Vi trengte hver eneste av (disse løpene),» » sa trener Bal. «Jeg var fornøyd med måten vi kjørte løp på. Jentene kjørte basene mye bedre enn oss mot Bark River-Harris og Negaunee.

Ingen av lagene scoret igjen før på bunnen av den sjette da Anna Debidart presset ballen til høyre akkurat dypt nok til at Moln krysset hjemmeplaten.

Kara Stanchina trakk Iron Mountain i rekkefølge på toppen av den syvende og Knights sikret seieren.

Moln slo fire omganger i Norges seier, tillot tre opptjente løp og slo ut tre. Stanchina fulgte opp med tre målløse omganger med arbeid. Hun ga opp ett slag mens hun viftet tre og gikk tre.

"Hun er en av de barna som kan slå den på som en lysbryter," » sa trener Bal. «Det er det jeg liker med henne, når det er spilletid, vet jeg hvor ansiktet til Kara vil være.»

Ashlyn Bal tok tapet for Mountaineers. Hun slo alle seks omgangene, og tillot åtte opptjente løp mens hun slo ut fire og gikk fire.

Offensivt mottok Knights bidrag fra Elizabeth Romitti (2 for 4, 1 løp), Stanchina (3 for 5, 2 løp, en dobbel), Moln (2 for 3, 2 RBI), Jessa Rossler (1 løp), Peyton Paquette . (1 for 4, 1 RBI), Debidart (1 for 4, 2 RBI), Emily Murier (0 for 3, 1 gange), Olivia Kraemer (1 for 2, 2 gange), Tessa Castelaz (1 for 3, 1 løp , 1 gange), Dube (2 for 2, 3 RBIs, 1 løp, 1 stjålet base), Maya Gilroy (1 stjålet base).

Iron Mountain mottok offensive bidrag fra Juliana Tapio (2 for 3, 1 RBI, 1 gange, 2 stjålne baser), Linsenbigler (3 for 4, 2 løp), Bal (1 for 3, 1 RBI, 1 gangballer), McKinlee Peterson (0 for 3, 1 gange), Emily Copley (0 for 4), Ava Sardina (0 for 4), Lindsey Sorensen (1 for 4, 1 løp), Marttila (0 for 3, 1 løp) og Petrusch (1 for 3, 1 løp, 2 RBIer, 1 stjålet base).

Andre kamp

Etter en liten pause kom de norske flaggermusene til live igjen i dagens andre kamp.

Knights scoret tre løp i første og andre omgang og hadde en fordel på 6-0 på vei inn i den tredje.

Den norske offensiven eksploderte for 11 poeng og spillet ble stoppet på grunn av nåderegler.

«Den største endringen var at Ashlyn Bal ikke kastet,» » sa trener Bal.

Stanchina tok seieren for Knights, og slo to omganger mens han slo ut tre og tillot ett treff. Moln fulgte den med en ett-treffs omgang på haugen.

Norge mottok offensive bidrag fra Romitti (2 for 3, 3 løp, 5 RBI, 1 gange, 1 hjemmeløp, 1 trippel), Stanchina (2 for 2, 1 RBI, 2 løp), Tori Cooper ( 1 for 1, 1 produkt punkt). ), Moln (1 for 1, 1 RBI, 1 løp, 2 turer), Paquette (1 for 2, 2 løp, 3 RBI, 1 gange), Debidart (0 for 2, 2 løp, 1 RBI, 1 gange), Dube (1 for 2, 1 løp, 3 RBI, 1 gange), Kraemer (0 for 2), Castelaz (0 for 1, 2 løp, 1 RBI, 2 gange), Gilroy (1 for 1, 1 løp), Murier (1 for 1, 2 løp, 1 RBI, 1 gange).

Norge spiller sin første landeveiskamp for sesongen på tirsdag når den reiser til Rapid River for en dobbel header for å starte Skyline Central Conference-aksjonen.

«Jeg vil se forbedring» » sa trener Bal. «Jeg har sett mye forbedring, men det er alltid noe å jobbe med. Nå teller begge (konferanse)spillene fordi du bare spiller alle én gang og vi gjorde det ikke slik tidligere.

«Hvis du vil være en utfordrer i Skyline, må du få begge kampene.»

The Mountaineers reiser til Niagara, Wisconsin, på tirsdag for å møte Badgers klokken 15.30.

Grevling 7, PATRIOTER 5

PEMBINE, Wis. — Niagara softball-laget fortsatte sin tidlige sesong-momentum fredag ​​da de dro til Pembine, Wis. for en ikke-konferansekamp mot Goodman/Pembine.

Til tross for Patriots beste innsats, slapp Badgers med en 7-5 seier og forbedret seg til 2-1 på sesongen.

Goodman/Pembine er nå 2-4 i år.

Elesia Sweig tok seieren for Niagara på haugen. Hun slo en komplett kamp mens hun viftet seks, gikk tre og tillot fire opptjente løp.

«Elesia Sweig hadde en veldig god kamp for oss» » sa Niagara-hovedtrener Joe Chameau. «Det var en tett konkurranse utover kvelden. … Det var en flott lagseier, alle jentene spilte store kamper og treff ble generert til rett tid for å vinne.

Patriots stjal nesten spillet på bunnen av den syvende. Junioren Mallory Sanicki gjorde imidlertid det avgjørende kastet.

«Mallory Sanicki kom inn og kastet til vår shortstop Aiva Champeau da en Pembine-løper forsøkte å avansere til andre base,» Trener Champeau sa: «Champeau tagget løperen for å avslutte kampen.»

Badgers-forseelsen mottok bidrag fra Sweig (0 for 1, 3 gange, 2 stjålne baser, 1 løp), Grace Payette (0 for 3, 1 løp, 1 gange), Aiva Champeau (3 for 3, 1 løp, 1 RBI, 1 gange, 1 stjålet base), Emma Broullire (3 for 4, 2 RBI, 1 stjålet base), Rachael Walker (0 for 4), Mallory Sanicki (3 for 4, 2 løp, 1 RBI), Addison Wheeler (0 for 2), Alivia Kleiamp (0 for 4, 2 gange), Bristol Sanicki (1 for 3, 1 løpetur, 1 gange) og Zowie Loukus (0 for 2).