Forhåndsvisning: Norge vs Jordan – spådommer, lagnyheter, lagoppstillinger

Sports Mole forhåndsviser torsdagens vennskapsoppgjør mellom Norge og Jordan, inkludert spådommer, lagnyheter og mulige lagoppstillinger.

Med bare én seier i de seks foregående kampene i alle konkurranser, Norge håper å få litt fart på vei inn i de kommende internasjonale vennskapskamperne.

Deres motstandere, Jordaner det motsatte når det gjelder form for øyeblikket ettersom de kun har lidd ett tap på like mange kamper.

Forhåndsvisning av kamp

© Reuters

Norge går i aksjon torsdag kveld etter en imponerende 3-1 seier over Kypros i en EM 2024-kvalifiseringskamp som holdt liv i håpet om å nå turneringen.

Et korsett av Erling Haaland og et mål om Ola Solbakken konkluderte resultatet og innrømmelse i det 93. minutt hadde ingen innvirkning på hele kampen.

Derimot, Stale Solbakken vil være godt klar over at han trenger mer fra laget sitt totalt sett, ettersom de kun har klart én seier i sine seks foregående kamper i alle konkurranser.

Den siste seieren var første gang Norge scoret mer enn én gang i en av disse kampene, noe som var et stort problem for laget som helhet.

Mangel på mål og manglende evne til å holde nullen har ført til en vanskelig periode for Norge, men med flere kvalifiseringskamper i vente er det avgjørende at Norge benytter muligheten til å bygge momentum.

Gjestene har imidlertid mye, siden de bare har tapt én kamp i de seks foregående, og viser konsistens og kvalitet.

Å score mål har ikke vært noe problem for Jordan i denne perioden, og finne baksiden av nettet ved 15 anledninger for å vise kvaliteten han har foran mål.

Ved å beholde denne spillestilen vil de sannsynligvis påføre Norge mange problemer denne uken, spesielt siden Adnan HamadMennene forsvarte seg også godt.

Jordan har holdt fire nullene i sine seks siste kamper, og kombinasjonen av offensive og defensive kvaliteter bør føre til mange problemer denne gangen.

Norgesform (alle konkurranser):

Jordan-form (alle konkurranser):

Lagnyheter

Norske Ola Solbakken feirer sitt første mål med Alexander Sorloth 20. juni 2023.© Reuters

Selvfølgelig vil presset ligge på Haaland for å drive vertene til seier i denne kampen, med Manchester City-spissen stjernemannen for Norge.

Imidlertid vil han trolig bli flankert av Solbakken og Alexander Sorlothsom er en offensiv trio som har alt potensial til å skape reelle problemer torsdag kveld.

Yazan Al-Arab vil sannsynligvis ha hendene fulle i gjestenes sentrale defensive rolle, og en sterk personlig prestasjon fra ham vil være viktig for Jordans suksess.

Med en 3-4-3-formasjon vil Jordan imidlertid ikke holde noe tilbake i denne kampen, da de vanligvis går etter mål i et forsøk på å holde seg konkurransedyktige i kamper.

Mulig start XI for Norge:
Nylande; Ryerson, Ostigard, Strandberg, Meling; Odegaard, Berg, Aursnes; Sorloth, Haaland, Solbakken

Jordan mulig startoppstilling:
Layla; Hasheesh, arabisk, Naseeb; Haddad, Sadeh, Al-Rawabdeh, Mardhi; Al-Taamari, Al-Naimat, Olwan

SM-ord grønn bakgrunn

Vi sier: Norge 2-1 Jordan

Jordan kan komme inn i denne kampen i bedre form i det siste, men vertens angrepsegenskaper vil sannsynligvis være for sterke.

Haaland har alt potensial til å drive Norge til seier her, og selv om han har mye press på skuldrene, er det noe han er i stand til å håndtere.

For dataanalyse av mest sannsynlige utfall, poeng og mer for denne kampen, vennligst klikk her.

Triks

Våre eksperttipsere samarbeider om Sporita.com spår mer enn 1,5 mål i denne kampen. Klikk her for å finne ut hva annet de spår for denne kampen og for å lære mer om deres beviste fotballtips.Mer enn 1,5: data

ID: 523337: 1false2false3false: QQ:: fra databaseskrivebordet: LenBod: collect9914: