Dekning av EHF EURO 2024-kvalifiseringen for kvinner

17:59 RESULTAT |

_ Romania vs Bosnia-Hercegovina 49:18 (26:11)

Applaus fra Cristina Neagu: Det er ingen bedre måte for Romania å starte sin kvalifiseringskampanje enn med en rekordseier med «flest mål». Neagu scoret en rask femmer fra fem, men var ikke med i hele kampen da Cristina Laslo med syv ble vertens beste skytter i dag.

17:54

Klokken seks ser ut til å være et populært tidspunkt å starte en håndballkamp på (vel, ikke sant? Noen av dem time?) siden vi har ytterligere fire kvalifiseringskamper klokken 18:00 CEST: Kroatia vs Hellas i gruppe 1; Nord-Makedonia vs Aserbajdsjan i gruppe 5; og Serbia mot Bulgaria og Montenegro mot Türkiye i gruppe 6.

Huske, EHFTV er stedet å gå å følge enhver handling live!

17:48

Andre steder overgikk Slovenia Latvia for en 24:11-ledelse ved pause; Ema Abina, med syv mål, er den mest produktive målscoreren i denne kampen i fjerde runde så langt.

Og Tsjekkia er like foran mot Finland, men de har alt å spille for der.

17:43

Dette er ikke bare en stor seier for Romania, det vil være deres rekord for «flest mål» i en EHF EURO-kvalifiseringsturnering. Den forrige karakteren var 44, i en kvalifiseringskamp vunnet 44:23 i Portugal i mai 2010.

17:27

Romania på vei mot en stor, stor seier – med vakre, vakre mål også:

16:54

Ikke overraskende fikk Romania en bedre start, og ledet de bosniske gjestene 11:6 etter 16 minutter. Cristina Neagu med allerede fem suverene mål fra fem skudd!

Mer kvalifisering er i ferd med å begynne, og starter med at Slovenia og Latvia starter gruppe 4-kvalifiseringen klokken 17:00 CEST.

16:37

Vi er på vei! Elena Dinca har æren av å score det aller første målet i kvalifiseringen, og ga Romania ledelsen etter 45 sekunder mot Bosnia-Hercegovina.

Husk at alle kamper er direkte på EHFTV!