Australiere i utlandet: Duke scorer igjen, Socceroos ligger foran med St. Pauli og Parma

Det var nok en interessant helg med australsk action i utlandet da Mitch Duke scoret igjen i J2-ligaen mens Jackson Irvine og Connor Metcalfes St Pauli og Alessandro Circatis Parma forble henholdsvis toppen av 2. Bundesliga og Serie B med seire.

Metro Socceroos

Fra den japanske J2 League, hvor Mitchell Duke (cap #559) spilte 73 minutter og scoret sitt niende mål for sesongen da Machida Zelvia slo Renofa Yamaguchi 2-0 på søndag for å fortsette tittel- og opprykksfeiringen.

I Tyskland, Jackson Irvine (cap #568) spilte et komplett spill mens Connor Metcalfe (cap #611) gikk av i det 68. minutt for St. Pauli da de returnerte til 2. Bundesliga på lørdag med en 2-0 seier over SV Elversberg for å opprettholde sin to-poengs ledelse på toppen av tabellen.

Irvine vil gå glipp av neste kamp gjennom suspensjon etter å ha mottatt sitt femte gule kort for sesongen.

I det engelske mesterskapet, Sammy Silvera (cap #634) kom på som en erstatter i det 85. minutt da Middlesbrough spilte 3-3 mot Plymouth Argyle på søndag da de utvidet sin ubeseirede bortesrekke til seks kamper. Tom Glover var også på Boro-benken.

Andre steder i mesterskapet, Cameron Burgess (cap #633) spilte en hel kamp, ​​men scoret dessverre et selvmål mens Massimo Luongo (cap #571) gikk av i det 74. minutt da Ipswich spilte uavgjort 2-2 med Birmingham City på søndag.

Harry Soutar (cap nr. 606) var en ubrukt innbytter da Leicester City tapte 1-0 for Leeds United lørdag i ligaen for å redusere ledelsen på toppen til fire poeng.

I første runde av FA-cupen, Kenny Dougall (cap #608) spilte ytterligere 90 minutter for Blackpool i en 2-0 seier over National League-laget Bromley FC søndag.

Ashley Maynard-Brewer var en ubrukt erstatter for Charlton Athletic da de uavgjort 1-1 mot Isthmian League-klubben Cray Valley Paper Mills FC mandag i FA-cupens første runde.

Andre steder i FA-cupens første runde, Alexander Robertson (cap #630) spilte en hel kamp mens australske kollega Kusini Yengi kom av benken i det 60. minutt for Portsmouth da de tapte 1-0 for National League-siden Chesterfield søndag.

I semifinalen i Scottish League Cup, Lewis Miller (cap #635) kom ut i det 81. minutt mens Martin Boyle (cap #599) kom ut på 87. da de krasjet ut av konkurransen med et 1-0 tap mot Aberdeen på søndag. Klokken ti var Bojan Miovski timens helt da han scoret tre minutter etter lagkameratens utvisning for å senke Hibs.

Kye Rowles (cap #622) spilte også ytterligere 90 minutter, Olyroo Calem Nieuwenhof startet og spilte 86 minutter mens Cameron Devlin (cap #625) kom fra benken i det 73. minutt da Heart of Midlothian FC røk ut av semifinalen i Scottish League Cup med et 3-1 tap mot Rangers på mandag.

Ryan McGowan (cap #546) spilte 90 minutter for St Johnstone i en 2-1 seier over Kilmarnock torsdag. St Johnstone vil være i aksjon igjen onsdag kl. 06.45 (AEDT) når de er vertskap for Motherwell.

I Scottish League 1, Dylan McGowan (cap #590) spilte en hel kamp for Hamilton Academical i et 1-0-tap mot Cove Rangers på søndag.

Jordan Bos (cap #632) spilte 90 minutter for Westerlo søndag i den belgiske Pro League, og slo Oud Heverlee Leuven 2-0. De tre poengene gjør at Westerlo kan gå ned til bunnen av den belgiske Pro League-tabellen.

Dette er Bos sin fjerde hele 90-minutters opptreden i Belgia på åtte spilte kamper.

Bos i aksjon mot Oud Heverlee Leuven søndag. Fotokreditt: KV Westerlo

Andre steder i Belgia Pro League, Jason Davidson (cap #545) var en ubrukt innbytter for KAS Eupen i lørdagens 1-1 uavgjort mot STVV.

Aiden O’Neil (cap #629) kom fra benken i det 68. minutt for Standard Liege mandag da de spilte 1-1 mot Mechelen.

I den italienske serie B, Alessandro Circati (cap #637) spilte nok en komplett kamp for Parma på mandag da de slo FC Südtirol 2-0 for å opprettholde sin fempoengsledelse på toppen av tabellen.

I den østerrikske Bundesliga, James Hollande (cap #508) kom på som en erstatter i det 94. minutt for Austria Wien i en 1-0-seier over Wolfsberg søndag i en kamp midt på tabellen.

I Nederland, Matthew Ryan (cap #555) var i mål for AZ Alkmaar da de beholdt andreplassen i Eredivisie på søndag takket være uavgjort 1-1 mot Excelsior.

Andre steder i Eredivisie, Garang Kuol (cap nr. 627) var en ubrukt innbytter for Volendam i 3-3-kampen mot NEC Nijmegen mandag.

I Serbia, Milos Degenek (cap #585) var en ubrukt erstatter for FK Crvena Zvezda i ligaen på søndag da de slo Radnik Surdulica 3-1.

I League 2, Mohamed Touré (cap nr. 636) kom inn som innbytter i det 85. minutt for Paris FC i AS Saint-Étiennes 1-0-seier søndag.

i sveitsisk, Awer Mabil (cap #597) startet og spilte 56 minutter for Grasshopper da de tapte 2-0 mot Lucerne mandag i den sveitsiske superligaen.

I Norge trener de ferske Socceroos Patrick Yazbek var ubrukt innbytter for Viking FK i et 3-0-tap mot HamKam søndag da de rykket lenger unna topp tre i Eliteserien.

I Saudi Pro League, Craig Goodwin (cap #562) startet på nytt og spilte 89 minutter da Al-Wehda slo Al-Hazm 2-1 på mandag.

Olyroos Metro

Fra første runde i FA-cupen, hvor Nicolas Bilokapic sto i mål for Peterborough United da de spilte 2-2 mot Salford City søndag.

Et annet sted, Jay Rich-Baghuelou spilte også en hel kamp for Accrington i uavgjort 2-2 mot Doncaster Rovers søndag i FA-cupens første runde.

Som nevnt ovenfor, Calem Nieuwenhof spilte 86 minutter da Heart of Midlothian FC røk ut av semifinalen i Scottish League Cup med et 3-1-tap mot Rangers mandag.

Polen, Louis d’Arrigo kom fra benken i det 95. minutt for Lechia Gdańsk da de slo Tychy 3-1 på søndag.

Metro Youth Socceroos/U18

Adrien Segecic startet og spilte 63 minutter for FC Dordrecht da de uavgjort 2-2 mot Groningen på mandag.

Keegan Jelacic kom av benken i det 64. minutt for Stabæk i Norge mandag da den norske klubben tapte 4-0 for serieleder FK Bodø/Glimt.

Andre australiere

• Liam Chipperfield kom fra benken i det 85. minutt for FC Sion da de slo Bellinzona 2-1 på mandag i Swiss Challenge League for å gå tre poeng foran på toppen av tabellen.

• Ryan Edwards startet og spilte 64 minutter for SD Amorebieta mandag da de tapte 1-0 for Huesca i den spanske andredivisjonen.

• Anthony Kalik kom inn som innbytter i det 72. minutt for Hajduk Split i en 1-0-seier over Rudes i den kroatiske 1. divisjon søndag.

• John Iredale scoret fra straffemerket og spilte 56 minutter for Wehen Wiesbaden i den tyske 2. Bundesliga i en 3-1-seier over Düsseldorf lørdag.

• I England, hvor Jack Iredale spilte en hel kamp i FA-cupens første runde for Bolton Wanderers i en 4-0 seier over Solihull Moors søndag.

• Andre steder i FA-cupen, Dean Bouzanis sto i mål for Sutton United da de slo Fylde 2-1 søndag.

• I Asia, hvor Alexander Grant spilte et komplett spill i den koreanske FA-cupfinalen for Pohang Steelers i en 4-2-seier over Jeonbuk lørdag.

• I J2 League, Stefan Mauk spilte første omgang som Fagiano Okayama tapte 2-0 for Blaublitz Akita søndag, og avsluttet håpet deres om å komme seg til sluttspillet.

• Panagiotis Armenakas gikk av i det 73. minutt for Phoenix Rising da de slo Sacramento Republic FC 2-1 i USL Championship på søndag.