SE: Yallop scorer først for SK Brann; Jacynta scorer hat-trick for Celtic

Tameka Yallop scoret sitt første mål for SK Brann Kvinner i deres 4-0 seier for å holde seg på førsteplassen; mens Jacynta Galabadaarachchi scoret sitt første hat-trick noensinne for Celtic i 9-0 sesongåpningen.

To Abroad Matildas fant baksiden av nettet for å hjelpe laget deres til ettertrykkelige seire; mens Wave FC bare led sitt fjerde nederlag for sesongen, noe som flyttet dem til andreplass i tabellen.

Kick-off i USA, Alex ChidiacDet er Racing Louisville og Washington Spirit nøyde seg med uavgjort 1-1, Racings andre uavgjort på rad.

Louisvilles Nadia Nadim scoret tidlig i andre omgang før Spirits Ashley Hatch fant utligningen i det 64. minutt. Chidiac kom inn i det 70. minutt, men kunne ikke hjelpe Racing med å finne vinneren.

Flytt til San Diego, Emilie Van EgmondSan Diego Wave FC ble detronisert fra førsteplassen etter et 2-1-tap mot Chloe Logarzo Kansas City Current.

Mål fra Cece Kizer og Hailie Mace i første omgang så gjestene ledet 2-0 før pause. For andre uke på rad reddet Kailen Sheridan fra flekken for å holde Wave FC inne i kampen, med Amirah Ali i stand til å redde et mål i det 88. minutt.

Wave klarte ikke å gjøre utligning, og stod overfor sitt fjerde tap for sesongen da Portland Thorns passerte dem på toppen av tabellen, og Kansas utvidet sin ubeseirede serie til ni kamper.

dra til danmark, Mathilde McNamara debuterte for AGF i 1-1-kampen mot Kolding IF i Elitedivisjonens åpning.

McNamara startet da AGF brukte bare 10 minutter på å finne nettmaskene gjennom Caroline Ahrendsten Jensen. Kolding klarte imidlertid å kapre et poeng med en utligning i det 84. minutt fra Sofie Horseman.

Winonah Heatley debuterte for FC Nordsjælland, men laget hans tapte 3-1 for FC Thy-Thisted Q i sesongåpningen.

I mellomtiden, Claire Wheeler og Angie BeardFortuna Hjørring startet sin kampanje med 2-1-seier over nyopprykkede Sundby.

Beard startet for Fortuna, med gjestene som tok ledelsen i det 5. minutt gjennom Florentina Spânu. Sundby berget et mål i det 59. minutt til 1-1, men Fortuna fant matchvinneren to minutter senere gjennom Ashley Lynn Riefner.

Wheeler var ikke med på kampdagen for den første seieren.

Annonsering av kampen MAT v CAN SYD

I Skottland, Jacynta Galabadaarachchi scoret sitt første hat-trick noensinne for Celtic i deres 9-0 seier over Hibernian FC. Det tok bare 30 sekunder før den unge spissen åpnet kontoen sin for sesongen, og avsluttet på nært hold.

Galabadaarachchi scoret sitt hat-trick rett før pause, og ga laget sitt en 6-0 ledelse i andre omgang og ga Celtic en perfekt start på sesongen.

Vår siste stopp tar oss til Norge, hvor Tameka Yallop scoret sitt første mål for SK Brann Kvinner, og brukte bare tre minutter på å finne åpningen da Brann slo Lyn 4-0.

Brann forblir på toppen av tabellen etter seieren, med kun to kamper igjen av den ordinære sesongen.