Jets kjemper tilbake, faller i fem sett til Norge | Nyheter, sport, jobber

Powers North Central junior Haylee Gatien (13) spiller på nettet under en kamp mot Norge 2. oktober 2023 på North Central High School.

SPALDING — En hard kamp la Nord-Sentral-volleyballlaget nederst på resultattavlen mandag kveld da Powers tapte for Norge i fem sett 20-25, 26-24, 20-25, 25 -22, 12-15.

Denne kampen med fem sett var ingen overraskelse for den norske treneren Erika Racine. «Vi visste at det ville bli en veldig intens kamp» sa Racine. «Jentene jobbet veldig hardt for å få til denne.

Knights tok en 8-1 ledelse i første periode takket være et sjupoengsløp fra junior Abby Richter, inkludert to ess i oppløpet. Jets samlet seg for å kutte ledelsen til to på 20-18. Dette var det nærmeste Jets kom i første sett, og tapte settet 20-25.

Jets fikk en rask start i andre periode og tok en ledelse på 22-11. Knights kjempet tilbake og kom innenfor ett poeng på 22-21 på et 10-poengs løp. Jets junior Kate Linder gjorde et ess for å vinne settet til Jets 26-24. «Jentene våre holdt energinivået oppe gjennom de fem settene,» sa North Central-trener Rick Mick. «Dette var den første kampen vår libero spilte i denne posisjonen, og jeg synes hun gjorde en god jobb i kveld.»

Den tredje rammen var nær tidlig, uavgjort på åtte. Andre andre Anna deBidart slo en serie med fem-poengsserver, inkludert to ess, for å gi Norge en 13-8 ledelse. Jets kom innenfor tre poeng på et ess fra junior Mariah Gorzinski på 23-20, men Knights tok seieren 25-20.

Det fjerde settet var uavgjort til sju da North Central scoret seks poeng for å ta ledelsen 13-7. Norge fortsatte å kjempe, men tapte til slutt det fjerde settet 25-22.

Jets and Knights kom tilbake i det femte settet med ni uavgjorte og fem lederbytter i strofen. Norge klarte å holde på å vinne strofen 15-12.

Jets hadde Madalynn Corrigan med 25 graver, fire ess og tre drap. Junior Haylee Gatien hadde åtte graver, syv drap og tre ess. Gorzinski hadde syv graver, to ess og et drap.

Jets vil være hjemme torsdag mot North Dickinson klokken 18.00.