Glamorous Norwegian Royal åpner for farens selvmord og gir innblikk i familielivet | kongelig | Ny

Det glamorøse barnebarnet til Kongen og Dronningen av Norge har gitt et dybdegående og rørende intervju som gir innblikk i hennes familieliv, samt forholdet til sin avdøde far. Leah Isadora Behn, 17, datter av prinsesse Martha Louise og Ari Behn, vil dukke opp på Bal des Debutantes 26. november, et debutantball og motearrangement som arrangeres årlig i Paris. Debutantballer samler unge kvinner for deres første introduksjon til høysamfunnet og vil markere en avgang for den unge kongelige fra hennes online tilstedeværelse, som har gitt henne titalls millioner visninger på TikTok-, YouTube- og Instagram-sidene hennes. Behn snakket om smerten ved å miste sin far, som tok sitt eget liv 1. juledag 2019, og ga en sjelden innsikt bak kulissene i den norske kongefamilien.

Nylig dukket kong Harald og dronning Sonja opp på britiske TV-skjermer da de deltok på dronning Elizabeth IIs statsbegravelse 19. september. Kongen erklærte Hola! magasinet at hun «ønsket å bli prinsesse» da hun var yngre.

Hun la til: «Jeg forsto ikke at moren min var en ekte prinsesse. Da jeg vokste opp, ønsket jeg å være en som inspirerte folk, som hjalp dem å vokse.

Da hun diskuterte forholdet til familien hennes, sa Behn: «Familien min er veldig morsom, kjærlig, omsorgsfull, støttende, glad… Den er ekte. Jordnære mennesker. Vi er nok kjent under tittelen min mor, men vi er mye mer enn det.Jeg har to søstre, en yngre enn meg og en eldre.

«Min yngre søster er litt gal og veldig intelligent og moden for alderen hennes. Min eldre søster er sprudlende. Hun er veldig morsom. Og hun liker å lese dikt, kunst.

«Jeg er en naturlig leder. Det er meg. Dessuten har jeg en tendens til å være veldig beskyttende mot dem og alltid stå opp for dem.

Da hun kunngjorde at hun ville delta på ballet, sier hun at hun og moren «hoppet av glede», men hun og vennene hennes var «i sjokk».

LES MER: Norges dronning Sonja overrasker mens hun besøker museum [REVEAL]

Men i et rørende øyeblikk sa den unge influenceren at hvis hun kunne møte noen levende eller døde, ville det være faren hennes.

Behn sa: «Jeg vil si at jeg ville hundre prosent elsket å se faren min igjen hvis det var mulig.»

Le Bal-arrangementet vil samle inn midler til humanitære formål, inkludert støtte til Ukraina og Seleni-instituttet, som jobber for å hjelpe voksne kvinner og tenåringsmødre med deres mentale helse.

På spørsmål om hva som var det beste rådet hun noen gang hadde fått, spøkte Behn: «Hvis du gjør noe som ingen hater deg for eller ingen forteller deg at du er et monster for, gjør du det ikke riktig. «

Eadwig Dunne

"Internett-fanatiker. Ond arrangør. TV-fanatiker. Utforsker. Hipstervennlig sosiale medier-junkie. Sertifisert matekspert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *