Fotball for kvinner drar til Dartmouth på fredag

Bronx, NY – (25. august 2022) – Fordhams kvinnefotballag er tilbake på banen denne fredag ​​ettermiddag når Rams fullfører sin tre-kamper roadtrip til Dartmouth for å åpne 2022-sesongen.

Fordham (1-1) delte sine to første kamper, men kunne enkelt vunnet begge kampene, hvis ikke for en vanvittig to-minutters finale mot Stony Brook, der Seawolves scoret to ganger for å vinne kampen, 2-1. Rams kom tilbake i kamp 2, og gikk fra et 1-0-underskudd på Wagner til 2-1 på mål og caroline monahan og Carmen Hardwick.

For Rams-motstanderen blir dette Dartmouths sesongåpning. The Big Green ble valgt på sjette plass i Ivy League-avstemningen før sesongen, mens de individuelt hadde en av de beste spillerne å se denne sesongen ifølge United Soccer Coaches i Allie Winstanley. Winstanley var et First-Team All-Ivy League og Second-Team All-Region valg i 2021 etter å ha ledet laget i mål (7), assists (6), poeng (20) og målvinnere (3).

SPILLDEKNING:

Fredag ​​– Fordham til Dartmouth – 16:00 – Direktesendt video (ESPN+) | Live statistikk | Internasjonal videostrøm | Følg teamet på Facebook/Twitter/Instagram – @FordhamWoSoc

SERIEHISTORIE: Dette blir det tredje møtet mellom Fordham og Dartmouth. The Big Green vant hvert av de to første møtene i 2012 og 2013.

SISTE DØD: av Fordham Carmen Hardwick scoret det kampvinnende målet i det 69. minutt da Rams samlet seg for en 2-1-seier over Wagner Seahawks på Hameline Field i Staten Island.

Etter en målløs første omgang, fant Fordham (1-1) seg under i det 59. minutt da Wagner først sprakk resultattavlen. Annie White spilte ballen inn i feltet som gjorde et merkelig hopp forbi Fordham-keeperen Maria O’Sullivan. Ballen førte henne til Madison Carr, som sendte ballen i det åpne nettet til 1-0 ledelse.

Carmen Hardwick

Øyeblikk senere, i det 60. minutt, svarte Rams og utlignet kampen til ett. Julia Holton matet caroline monahan på den andre siden, som rundet en forsvarsspiller og spilte ballen foran nettet. Ballen tok nok et merkelig sprang, passerte gjennom en forsvarer og keeper for å utligne kampen med ett skudd. Det var Monahans første mål som Ram.

Kampens avgjørende målscorer kom i det 69. minutt, da Kristen Cocozza mottok en pasning og kuttet mot grunnlinjen, og krysset ballen foran nettet. Carmen Hardwick avverget raskt midten i nettet for sitt første kollegiale mål og en 2-1 Rams fordel.

Rams presset på for å øke ledelsen og fikk ytterligere tre skudd på mål, men stillingen ville forbli en 2-1-seier. For Fordham avsluttet O’Sullivan med et par redninger, mens Wagners Sam Hughes avsluttet med 10 redninger.

TEAMKAPTEINER: Fordhams kvinnefotballag har gjort sine valg for lagkapteiner for 2022-sesongen, som senior Kristen Cocozza og junior Cambria Arborean vil bære kapteinsbind.

Cocozza gikk aldri glipp av en kamp på sine tre sesonger i Fordham og var en fast del av Atlantic 10 Commissioner’s Honor Roll. Hun ble valgt ut til Atlantic 10 All-Rookie Team i 2019, vant to ukentlige ligapriser og var en betimelig målscorer for Rams med tre kampvinnende mål.

I likhet med Cocozza ble Arboreen kåret til Atlantic Commissioner’s 10 Honor Roll i hvert av hennes to første år på Fordham og har vist seg å være et lysende eksempel å følge på Rose Hill.

PREMIERE PÅ FORDHAM: Rams hadde flere førsteplasser i de to første kampene av sesongen. tre spillere, Maura Murphy, caroline monahanog Carmen Hardwickalle scoret sine første mål som Rams på åpningshelgen, mens hovedtreneren Magnus Nilerud spilte inn sin første trenerseier på Fordham.

TILBAKE FOR EN ANNEN TUR: Rams» toppscorer fra et år siden er tilbake som senior Caitlin Kennedy. En to ganger Atlantic Player of the Week 10, Kennedy scoret fem mål og 11 poeng i karrieren i 2021. Hun var den første Ram som hadde minst fem mål siden Brooke Salmon scoret seks i 2016.

UTLANDSIMPORT: Rams har spredt rekrutteringen rundt i verden med fem landskamper i troppen i 2021, som representerer Irland (Maria O’Sullivan), Canada (Tristan McFarlane), Israel (Tal Faingezicht), Sverige (Ellen Schedin), og Norge (Nathalie Velde). Fordham har også internasjonal erfaring med Danielle Etiennesom har sett tid med det haitiske landslaget, og Serena Mensahsom spilte med det jamaicanske landslaget i 2022 Concacaf U-20 Championship.

RamsesChallengeWSRAMSED UTFORDRING: Som en del av en ny innsamlingsutfordring denne sesongen, kan fansen love å støtte laget i Ramses Challenge for hvert mål kvinnefotballlaget scorer denne sesongen. Ta del i utfordringen ved å klikke her.

HVEM ER NESTE: Rams er i aksjon to ganger neste uke, og åpner hjemmeplanen sin torsdag 1. septemberstmot Hofstra med Youth Night, mens han spilte på Yale søndag 4. september.