England vs Spania LIVE: Reaksjon på verdenscupresultatet for kvinner etter Lionesses-nederlaget i finalen

UK England-fans reagerer på verdenscupfinalen for kvinner mot Spania

England tapte hjertet 1-0 til Spania i sin første verdenscupfinale for kvinner da Olga Carmonas mål i første omgang viste seg nok til å knuse løvinnenes hjerter.

Sarina Wiegman og hennes spillere var ute etter å bringe kampens største premie til Sydney, men Carmona dro en avslutning i det lengste hjørnet i det 29. minutt, og selv om Mary Earps briljant reddet Jennifer Hermosos straffe etter 20 minutter, klarte ikke England å utjevne. .

Det var første gang det engelske herre- eller damelaget nådde en FIFA verdensmesterskapsfinale siden 1966, og nasjonen stoppet for den historiske anledningen – som ble kort avbrutt av en anti-Putin som invaderte banen i første omgang – men ble stående blottet. da Spania hevdet seier.

Lauren Hemp var nærmest å score for løvinnene da curlinginnsatsen hennes traff tverrliggeren i det 16. minutt, men Spania hadde god verdi for seieren, da de ble bare den femte nasjonen som løftet verdensmesterskapet for kvinner, og fulgte i fotsporene til USA (4), Tyskland (2), Norge (1) og Japan (1).

Gjenopplev Englands oppgjør mot Spania nedenfor:

1692546022

Den skadde løvinnen Beth Mead sier at verdensmesterskapet var «vanskelig å se» hjemmefra

Den skadde løvinnen Beth Mead har avslørt sin ødeleggelse over å ikke være på verdenscupen i år sammen med lagkameratene.

Arsenal-spilleren brakk et fremre korsbånd i november i fjor og klarte ikke å komme seg i tide til turneringen, som førte til at England gikk videre til finalen sammen med Spania.

«Det var en tøff turnering å sitte og se kampene når du vet at du kunne vært involvert,» sa hun. Himmel. «Jeg er full av følelser.»

Se hele videoen nedenfor:

Den skadde løvinnen Beth Mead har avslørt sin ødeleggelse over å ikke være på verdenscupen i år sammen med lagkameratene. Arsenal-spilleren brakk et fremre korsbånd i november i fjor og klarte ikke å komme seg i tide til turneringen, som førte til at England gikk videre til finalen sammen med Spania. «Det var en tøff turnering å sitte og se kampene når du vet at du kunne vært involvert,» sa hun til Sky. «Jeg er full av følelser.»

Ben Fleming20. august 2023 kl. 16.40

1692544525

England-spillere knuste etter VM-finaletap mot Spania

Løvinnene fikk tilbake håpet da Mary Earps på glimrende vis reddet Jenni Hermosos straffe, men Sarina Wiegmans side klarte ikke å utligne.

Les hele reaksjonen fra medlemmer av den engelske leiren nedenfor:

Ben Fleming20. august 2023 kl. 16.15

1692543625

«England gjorde oss stolte»: Gary Lineker leder stjerner som hyller løvinner på VM-finalen

Løvinnene i England mottok takknemlighetsmeldinger fra showbiz-verdenen etter å ha tapt mot Spania i verdenscupfinalen for kvinner.

Spania tok en 1-0 finaleseier i Sydney søndag etter Olga Carmonas mål i første omgang. Sarina Wiegmans lag oppnådde imidlertid fortsatt den beste andreplassen i historien.

Les mer om støttemeldingene nedenfor:

Ben Fleming20. august 2023 kl. 16.00

1692542643

Spania slo England for å vinne verdensmesterskapet for kvinner – finalens historie

Til syvende og sist ville det imidlertid være nytteløst å redde Earps. England huffet og huffet, men klarte ikke å skape en sjanse for å endre kampen. Innbytter Lauren James ble nektet en anstendig innsats, men etter at et sent hjørnespark ble klarert hørtes fulltidsfløyta og Spania tok seieren:

Ben Fleming20. august 2023 15:44

1692542520

Etter pause ble Earps kalt til aksjon ved flere anledninger, og gjorde smarte redninger for å holde Caldentey fra kanten av boksen. Hans største øyeblikk kom imidlertid i det 70. minutt da Spania ble tildelt en straffe etter en langvarig VAR-sjekk.

Kiera Walsh ble dømt for å ha håndtert ballen, men den engelske målvakten reddet den med en viktig strafferedning for å nekte Hermoso:

Ben Fleming20. august 2023 15:42

1692542379

For England kunne det blitt enda verre rett før pause da unggutten Salma Paralluelo nesten doblet Spanias ledelse da det nærmet seg pause. Etter å ha blitt funnet av Ona Batlle, spratt hennes feiende innsats bare fra stolpen og utenfor.

Ben Fleming20. august 2023 kl. 15.39

1692542233

Spania ville imidlertid fortsette å gå videre gjennom kampen, ha mer ball og kontrollere tempoet i spillet. De ble belønnet for det presset da en liten feil av Lucy Bronze ble straffet da Olga Carmona skjøt hjem det som skulle bli vinnermålet:

Ben Fleming20. august 2023 15:37

1692541816

Nå som støvet har lagt seg, la oss begynne å se tilbake på de viktigste øyeblikkene fra dagens finale.

Etter en spent åpningsperiode hadde England sin første store sjanse til å åpne scoringen da Lauren Hemps angrep smalt i stanga etter bare 16 minutter.

For et annerledes spill det kunne vært hvis dette hadde vært med:

Ben Fleming20. august 2023 kl. 15.30

1692541229

«Vilda In» – Spansk FA feirer kontroversiell trener etter verdenscupseier

Den spanske hovedtreneren er en kontroversiell figur i det spanske kvinnefotballoppsettet med 12 nåværende spillere som fortsatt nekter å spille for landslaget før Jorge Vilda får sparken.

Til tross for dette har den spanske FA (RFEF) fortsatt å støtte 42-åringen og har nå offentlig bekreftet sin støtte til manageren etter Spanias seier i dag:

Ben Fleming20. august 2023 kl. 15.20

1692540746

Pitch Invader forsinker verdenscupfinalen for kvinner

I tilfelle du gikk glipp av det, tvang en inntrenger på banen til en utsettelse av verdenscupfinalen for kvinner i første omgang.

Kampen hadde pågått i 26 minutter da en mann iført maske og med et politisk budskap på skjorten kom inn på banen. Mannen lukket inn for den engelske internasjonale Lauren Hemp før han ble taklet i rugby av stewardene.

Mannen hadde på seg en t-skjorte med en melding som sa «Stopp Putler» som sammenlignet Russlands president Vladimir Putin med den tidligere tyske diktatoren Adolf Hitler.

Baksiden av skjorten hadde et ukrainsk flagg og det sto «Fri Ukraina».