Australiere i utlandet: Metcalfes rakett, Kuols stunner, Goodwins debutmål

Mål, assist, clean sheets! Flere Socceroos gjorde inntrykk på resultatlisten eller bidro til å beskytte den i en storhelg for australierne i utlandet!

Sjekk ut oppsummeringen vår etter noen produktive dager for våre australske spillere.

Metro Socceroos

Starter med Tyskland, hvor Connor Metcalfe (cap #611) spilte en hel kamp, ​​assisterte og scoret et direkte mål for St. Pauli i en 5-1 seier over Holstein Kiel mandag. 23-åringen skrøt også av en 90 % pasningsnøyaktighet mens han gjorde to avskjæringer og to klareringer.

I Nederland, Garang Kuol (cap nr. 627) scoret for å gi Volendam FC en 1-0 ledelse over Fortuna Sittard i det 40. minutt før han tapte 3-1 da Kuol spilte 79 minutter i Eredivisie på søndag.

Andre steder i Nederland, Matthew Ryan (cap #555) returnerte til Eredivisie med et rent bord og en 2-0-seier da AZ Alkmaar var vertskap for Sparta Rotterdam på mandag. AZ har vunnet de fire første kampene og inntar førsteplassen i mesterskapet sammen med PSV Eindhoven og FC Twente.

I Saudi-Arabia, Craig Goodwin (cap #562) kom fra benken ved pause for å score på sin andre debut for Al Wedah da de slo Damac 4-2 på fredag.

I Skottland, hvor Ryan Strain (cap #624) plukket opp en assist og spilte til det 83. minutt i en veldig god prestasjon for St Mirren mens Keanu Baccus (cap #628) kom på som innbytter i andre omgang i en 1-0 seier over Motherwell på søndag.

Andre steder i Skottland, Martin Boyle (hette nr. 599), James Jeggo (cap #601) og Olyroo Lewis Miller spilte alle fulle kamper i Nick Montgomerys første kamp med ansvaret for Hibernian da de spilte 2-2 mot Kilmarnock på søndag.

I mellomtiden, Kye Rowles (cap #622) og Cameron Devlin (cap #625) spilte komplette spill, mens Nathaniel Atkinson (cap #620) startet også og gikk av i det 50. minutt da Heart of Midlothian FC slo Aberdeen 2-0 på søndag. Metro Olyroo Calem Nieuwenhof kom også tilbake fra skade. Devlin fullførte 87 % av pasningene sine og vant 12 dueller.

Cameron Devlin applauderer fansen etter en 2-0-seier over Aberdeen. Fotokreditt: Twitter Hearts

I det skotske mesterskapet, Dylan McGowan (cap #590) spilte en hel kamp for Hamilton i en 2-1 seier over Alloa Athletic på søndag.

I det engelske mesterskapet, Sammy Silvera (cap #634) kom fra benken i det 69. minutt mens Riley McGree (cap #609) kom også fra benken i det 77. minutt da Middlesbrough tapte 2-1 mot Blackburn Rovers på søndag. Tom Glover var på benken.

Andre steder i mesterskapet, Cameron Burgess spilte en hel kamp for Ipswitch Town etter å ha debutert på landslaget ved å slå Sheffield Wednesday 1-0 på søndag. Ipswich har hatt en fantastisk start på sesongen, og ligger like på andreplass, ett poeng fra toppen. Burgess registrerte 13 klareringer og fem interceptions i seieren.

LÆRE MER: Burgess reflekterer over sin syv år lange reise til å bli Socceroo #633

Massimo Luongo (cap #571) spilte også en hel kamp for Ipswich.

I Ligue 1, Ashley Maynard-Brewer var på benken for Charlton søndag i uavgjort 1-1 mot Stevenage.

Alex Robertson (cap #630) startet og ble erstattet i det 90. minutt av Portsmouth FC i uavgjort 1-1 mot Derby County søndag i League One. Eldste Callum (cap #614) startet også og kom av gårde i det 57. minutt for Derby.

Kenny Dougall (cap #608) kom på som en erstatter i 57. minutt i League One for Blackpool da de tapte 2-0 for Wycombe på søndag.

i sveitsisk, Awer Mabil (cap #597) startet og spilte 58 minutter i Swiss Cup for Grasshopper Club Zürich da de tapte 3-0 mot andre australiere. Liam Chipperfields FC Sion på lørdag. Chipperfield spilte også 58 minutter.

I den italienske serie B, Alessandro Circati spilte en komplett kamp for Parma og bidro til å holde nullen ved å slå amerikanske Catanzaro 5-0 på mandag.

I Belgia, Aiden O’Neill (cap #629) kom fra benken i det 73. minutt for Standard de Liège mens Jason Davidson (cap #545) spilte en komplett kamp for KAS Eupen da Liège vant 5-1 på søndag.

I Frankrike, Denis Genreau (cap nr. 610) spilte 72 minutter for Toulouse FC som fortsatte sin Ligue 1-sesong med uavgjort 0-0 mot Marseille mandag. 24-åringen hadde en pasningsnøyaktighet på 68 %, fullførte to vellykkede driblinger og 12 restitusjoner.

Milos Degenek (cap #585) var en ubrukt erstatter for FK Crvena Zvezda i Serbia da de tapte 2-1 for FK Čukarički søndag.

I Norge, Nick D’Agostino (cap #621) kom inn som innbytter i det 72. minutt for Viking FK i en 2-0-seier over FK Haugesund søndag mens Subway Olyroo Patrick Yazbek kom inn som innbytter i det 62. minutt. Viking er nå ubeseiret på 12 kamper og sitter i toppen av Eliteserien med to poengs ledelse etter 22 kamper.

I Japan, hvor Thomas Deng (cap #598) spilte nok en hel kamp i J1 League på søndag da Albirex Niigata uavgjort 1-1 mot Gamba Osaka.

Mitch Langerak (cap #566) sto i mål for Nagoya Grampus da de tapte 1-0 for Avispa Fukuoka på lørdag.

Mitch Duke (cap #559) spilte også 69 minutter i J2 League på søndag da Machida Zelvia spilte 0-0 mot Fujieda MYFC. Machida er fem poeng foran på toppen av tabellen med en kamp på hånden.

I K1 League, Harrison Delbridge (cap #623) spilte 90 minutter for Incheon United slo Jeju 2-1 på lørdag da de kom tilbake fra sitt første tap på tre kamper.

I Major League Soccer, Brad Smith (cap #575) kom fra benken i det 74. minutt for Houston Dynamo på søndag da de spilte 1-1 mot St Louis.

Olyroos Metro

Ny i den engelske Premier League, Tyrese Francois var på Fulham-benken da de slo Luton Town 1-0 på søndag.

I mesterskapet, Nectary Triantis var på benken for Sunderland i et 3-1-tap mot QPR søndag.

I Ligue 1, Caleb Watts kom inn som innbytter i det 59. minutt og scoret vinnermålet for sin nye klubb da Exeter City slo Cameron PeupionCheltenham Town 1-0 på søndag. Peupion kom inn i det 87. minutt for Cheltenham.

Andre steder i League One, Nicolas Bilokapic sto i mål for Peterborough United i uavgjort 1-1 mot Leyton Orient søndag.

I League Two, Jay Rich-Baghuelou spilte en komplett kamp for Accrington Stanley da de slo australske Dean Bouzanis» Sutton United 4-1 på søndag. Forsvarsspilleren signerte nylig en forbedret toårskontrakt med klubben.

Lewis Miller spilte en hel kamp i Hibs» retur til det skotske Premier League da de uavgjort 2-2 mot Kilmarnock på søndag.

Som tidligere nevnt, Patrick Yazbekb kom inn som innbytter i det 62. minutt for Viking FK i en 2-0-seier over FK Haugesund i Norge søndag.

Som fremkalt Calem Nieuwenhof kom tilbake fra skade og ble introdusert i det 50. minutt for Hearts.

Polen, Louis d’Arrigo debuterte for Lechia Gdańsk og kom fra benken i det 87. minutt i uavgjort 0-0 mot Odra Opole søndag.

Metro Youth Socceroos/U18

Adrien Segecic spilte en komplett kamp for den nederlandske Eerste Divisie-klubben FC Dordrecht, og uavgjort 3-3 mot Jong FC Utrecht på lørdag.

I Norge, Keegan Jelacic kom av benken ved pause for å spille for Stabæk Fotball i et 1-0-tap for Brann mandag.

Flere australiere i aksjon

• I Ligue 1, Jack Iredale kom inn som en erstatter i det 75. minutt for Bolton i et 2-1-tap mot Reading søndag.
  • I League Two, Dean Bouzanis sto i mål for Sutton United FC i deres 4-1-tap mot Accrington Stanley søndag.
  • I Serie A, Cristian Volpato var en ubrukt erstatter for Sassuolo i et 4-2-tap mot Frosinone søndag.
  • I den tyske 2. Bundesliga, John Iredale kom inn i det 86. minutt til SV Wehen Wiesbaden i et 2-1-tap mot Paderborn lørdag.
  • I Kroatia, Anthony Kalik var en ubrukt erstatter for Hajduk Split i 2-1-tapet for HNK Gorica mandag.
  • Yengi hode spilte et komplett spill i Finland for Kuopion Palloseura da de tapte 2-0 for VPS på søndag.
  • Mohamed Toure gikk av i det 52. minutt for Paris FC i Ligue 2, men ikke før scoringen fra straffemerket i en 3-0-seier over Amiens søndag.

• I J2 League, Stefan Mauk kom inn som en erstatter i det 61. minutt for Fagiano Okayama i et 2-0-tap mot Montedio Yamagata lørdag.
  • I K1 League, Alex Grant spilte et komplett spill for Pohang Steelers mens de slo Suwon FC 2-0 på lørdag.
  • Aaron Calver spilte også en hel kamp i K1-ligaen for Gwangju søndag og slo FC Seoul 1-0.
  • I K2 League, Patrick Flottman var på benken for Seongnam i 3-0-tapet mot Busan I’Park lørdag.
  • Andre steder i K2 League, Peter Makrillos startet for Cheongju og spilte 69 minutter på å slå Ansan Greeners 1-0 på lørdag.
  • I USL Championship, Panos Armenakas spilte 70 minutter, scoret et mål og assisterte Phoenix Rising FC da de slo Detroit City FC 5-0 på søndag.