Australiere i utlandet: Irvine, Bos og Mabil scorer, Boyle og Robertson assisterer

I nok en stor helg for våre australiere i utlandet, scoret Jackson Irvine et fantastisk mål da St Pauli forble toppen av 2. Bundesliga mens Jordan Bos og Awer Mabil også scoret og Martin Boyle og Alexander Robertson scoret assist.

Sjekk ut oppsummeringen vår av all australiernes utenlandsaksjon fra helgen.

Metro Socceroos

Fra den tyske 2. Bundesliga, hvor Jackson Irvine (cap #568) spilte en hel kamp og åpnet scoringen med et strålende langdistansemål, men det var ikke nok til å inspirere St Pauli til seier mot Hamburger SV da serielederne ga en 1-2 ledelse. deres 2-2 uavgjort på lørdag i Hamburg-derbyet.

Til tross for uavgjort, er St Pauli fortsatt tre poeng unna Hamburg på toppen av tabellen med deres ubeseirede start etter 15 kamper fortsatt intakt.

Connor Metcalfe (cap #611) spilte også 86 minutter.

I Belgia, hvor Jordan Bos (cap #632) spilte en hel kamp og scoret sitt første mål for KVC Westerlo i 3-1-tapet mot Anderlecht på lørdag.

Målet i det 90. minutt var et trøstemål da Westerlo falt ned til rygg mot rygg og falt lenger ned på tabellen til 15. plass. Bos vant også 14 dueller og registrerte en suksessrate på 81 %.

Andre steder i Belgia, Aiden O’Neill (cap #629) spilte en komplett kamp for Standard Liège, og tapte 2-0 for Club Brugge på mandag.

Jason Davidson (cap #545) spilte en komplett kamp for KAS Eupen på søndag med uavgjort 1-1 mot Kortrijk og holdt seg på nedrykkssonen.

i sveitsisk, Awer Mabil (cap #597) kom også på noten ved å score det fjerde målet etter å ha assistert det tredje i en 70-minutters opptreden for Grasshopper da de slo Lausanne 5-0 på søndag i den sveitsiske superligaen.

I England, hvor Alexander Robertson (cap #630) spilte 84 minutter og fikk sin tredje assist for sesongen da Portsmouth slo Northampton Town 3-0 for å holde seg øverst på League One-tabellen.

Ny Socceroo Kusini Yengi (cap #638) gjorde også sin første start for klubben og spilte hele kampen.

I mesterskapet, Massimo Luongo (cap #571) og Cameron Burgess (cap #633) spilte begge nok en hel kamp da Ipswich Town holdt tritt med ligaen med en 2-1 seier over Coventry på søndag.

Andre steder i mesterskapet, Sammy Silvera (cap #634) kom fra benken i det 72. minutt for Middlesbrough på søndag da de tapte 3-2 for Leeds United. Tom Glover var også på benken.

Harry Soutar (cap nr. 606) var også en ubrukt erstatter da Leicester City sikret en 2-1-seier i siste liten over West Brom søndag for å gjenvinne topplasseringen i ligaen.

Andre steder i England, Ashley Maynard-Brewer sto i mål for Charlton Athletic og ble slått ut av FA-cupen med et 2-0-tap mot Gillingham søndag.

Kenny DougallBlackpool FC (cap #608) skulle også konkurrere i FA-cupens 2. runde på søndag, men kampen deres mot Forest Green ble utsatt på grunn av en undersøkelse av valgbarheten til en spiller brukt av Forest Green Rovers i første runde. .

I Skottland, hvor Martin Boyle (cap #599) spilte 90 minutter og assisterte begge målene da Hibernian slo Aberdeen 2-0 på mandag, og utvidet klubbens ubeseirede løp til seks kamper.

James Jeggo (cap #601) kom fra benken i det 79. minutt mens Lewis Miller (cap #635) sonet en suspensjon etter å ha scoret og blitt utvist for to bookbare forseelser forrige uke.

Keanu Baccus (cap #628) kom fra benken i det 78. minutt for St Mirren på mandag da de tapte for Rangers 2-0.

Andre steder i den skotske Premier League, Kye Rowles (cap #622) spilte en komplett kamp og bidro til å holde nullen mens Olyroo Calem Nieuwenhof startet også og spilte 84 minutter for Heart of Midlothian FC da de slo Kilmarnock 1-0 på søndag. Cameron Devlin (cap #625) kom også fra benken i det 64. minutt da Hearts gjorde fire strake seire.

Senere søndag kveld, Ryan McGowan (cap #546) spilte en hel kamp for St Johnstone i et 3–1 nederlag til ligaledere Celtic.

I det skotske mesterskapet, Dylan McGowan (cap #590) spilte en komplett kamp for Hamilton Academical på søndag og slo Queen of the South 5-0 for å holde seg i toppen av ligaen.

I Nederland, Matthew Ryan (cap #555) var i mål for AZ Alkmaar da de fikk en skuffende 1-1 uavgjort i sin Eredivisie-returnering på mandag mot Utrecht.

Andre steder i Nederland, Garang Kuol (cap #627) kom fra benken i det 57. minutt for FC Volendam i et 5-0-tap mot PEC Zwolle søndag.

I Frankrike, Denis Genreau (cap #610) var en ubrukt erstatter for Toulouse FC da de returnerte til Ligue 1 på mandag med uavgjort 1-1 mot Lorient.

I Serbia, Milos Degenek (cap #585) var en ubrukt erstatter for FK Crvena Zvezda i deres ligaretur til Serbia på mandag med en 1-0 seier over Napredak.

I den italienske serie B, Alessandro Circati (cap #637) spilte en hel kamp for Parma i en 1-0 seier over Spezia søndag da de holdt ledelsen på målforskjell på toppen av tabellen.

I Østerrike, James Hollande (cap #508) var en ubrukt erstatter for Austria Wien da de spilte 0-0 mot hans tidligere klubb LASK på mandag.

La oss gå videre til Saudi Pro League, Craig Goodwin (cap #562) startet og spilte 88 minutter for Al-Wehda på søndag da de tapte 2-0 for Al-Raed.

I den japanske J1 League, Thomas Deng (cap #598) spilte en hel kamp for Albirex Niigata da de avsluttet sesongen med en 1-0 seier over Cerezo Osaka på søndag. Albirex avsluttet kampanjen på en tiendeplass.

Andre steder i J1 League, Mitch Langerak (cap #566) sto i mål for Nagoya Grampus som også avsluttet kampanjen med 1-1 uavgjort mot Kashiwa Reysol på søndag. Nagoya var nær ved å sikre seg kvalifisering til AFC Champions League, men etter nylige resultater endte de på sjetteplass.

I Singapore, Bailey Wright (cap #576) spilte en hel kamp og scoret et mål for Lion City Sailors i uavgjort 3-3 mot Tampines Rovers i den første etappen av Singapore Cup-semifinalen på søndag.

I USA, Brad Smith (cap #575) kom på som en erstatter i det 77. minutt for Houston Dynamo da de tapte 2-0 for LAFC i MLS Conference Final på søndag.

Olyroos Metro

I mesterskapet, Nectary Triantis var en ubrukt innbytter for Sunderland søndag i uavgjort 1-1 mot Millwall.

I 2. runde av FA-cupen, Nicolas Bilokapic sto i mål for Peterborough United da de slo Doncaster 2-1 for å avansere søndag.

Som nevnt ovenfor, Calem Nieuwenhof spilte 84 minutter for Heart of Midlothian FC da de slo Kilmarnock 1-0 på søndag.

I Norge, nylig Socceroos trening Patrick Yazbek startet og spilte første omgang for Viking FK i 5-1 seier over Rosenborg mandag.

Polen, Louis d’Arrigo kom inn som innbytter i det 78. minutt for Lechia Gdańsk da de slo Miedź Legnica 2-0 på søndag.

Adrien Segecic startet og spilte 73 minutter for FC Dordrecht da de slo Roda 2-0 på lørdag i Eerste Divisie.

Metro Youth Socceroos/U18

Keegan Jelacic kom inn som innbytter i det 86. minutt for norske Stabæk mandag da de tapte Haugesund 3-0.

Andre australiere

• Fra andre runde i den engelske FA-cupen søndag, hvor Jack Iredale spilte 90 minutter da Bolton slo Harrogate Town 5-1 for å avansere.

• Andre steder i 2. runde av FA-cupen, Dean Bouzanis hjalp Sutton United med å holde nullen ved å slå Horsham 3-0 på søndag.

• Anthony Kalik kom inn som innbytter i det 65. minutt og tok en assist for Hajduk Split søndag i en 3-0-seier over HNK Gorica.

• I Italia, Cristian Volpato var en ubrukt erstatter for Sassuolo da de tapte 2-1 for Roma mandag.

• Ryan Edwards var en ubrukt innbytter for SD Amorebieta mandag i 1-0-tapet mot Burgos i den spanske andredivisjonen.

• John Iredale kom fra benken i det 76. minutt for Wehen Wiesbaden i den tyske 2. Bundesliga i et 3-2-tap mot Holstein Kiel lørdag.

• I den tyrkiske TFF First League, Al Hassan Toure startet og spilte 68 minutter for Şanlıurfaspor på søndag da de tapte 2-0 for Bodrumspor FC.

• Under K1 League-sluttspillet på søndag, Alexander Grant spilte en komplett kamp for Pohang Steelers uavgjort 0-0 med Gwangju.

• Lachlan Jackson spilte en hel kamp for Suwon FC i uavgjort 1-1 mot Jeju lørdag i K1 League-nedrykkssluttspillet.