Australiere i utlandet: D’Agostino scorer og assisterer, Kuol debuterer i Eredivisie

Nick D’Agostino scoret sitt tredje Eliteseriemål for sesongen i Norge mens Garang Kuol kom fra benken for å debutere for Volendam i Nederland.

Sjekk ut vår oppsummering av alle de siste handlingene til australiere i utlandet!

Subway Socceroos

Fra Norge, hvor Eliteserien fortsatte for Nick D’Agostino Viking Fotballklubb. Den 25 år gamle spissen spilte 88 minutter, scoret mål og sørget for assist i 3-1-seieren over Lillestrøm SK mandag.

I Nederland, Garang Kuol kom inn i det 66. minutt for å debutere for Volendam i et 2-1-tap mot SBV Vitesse på lørdag etter å ha beseglet et lån fra Newcastle United forrige uke.

Andre steder i Nederland, Maty Ryan startet også for AZ Alkmaar i deres 5-1 seier over Go Ahead Eagles da de startet Eredivisie-sesongen med tre poeng på mandag.

Retning England, hvor Riley McGree kom inn i det 81. minutt mens Subway Olyroo Samy Silvera spilte en hel kamp da Middlesbrough tapte 3–0 til Coventry City for å lide et andre mesterskaps-nederlag for å åpne sesongen. Tom Glover var også på Boros benk.

Sammy Silvera Middlesbrough

Andre steder i mesterskapet, Massimo Luongo gikk av i det 91. minutt for Ipswich Town mens en annen australier Cameron Burgess spilte en hel kamp i en 2-0-seier over Stoke City søndag.

I Ligue 1, Alex Robertson kom på i det 61. minutt mens en australier Kusini Yengi kom inn i det 85. minutt og scoret fra straffemerket i en 4-0-seier over Leyton Orient søndag.

Andre steder i League One, Kenny Dougall kom på som en erstatter i det 66. minutt for Blackpool i uavgjort 0-0 med Exeter City søndag.

Eldste Callum kom også inn som en erstatter i det 91. minutt for Derby i en 3-0-seier over Burton søndag i League One.

Retning Skottland, hvor Martin Boyle kom fra benken ved pause som James Jego startet og spilte 71 minutter da Hibernian tapte 2-1 for Motherwell på mandag i den skotske Premier League. Olyroo Lewis Miller også startet og spilte 87 minutter.

Kye Rowles spilte også en hel kamp mens Nathaniel Atkinson startet og spilte 78 minutter da Hearts uavgjort 0-0 med Kilmarnock mandag. Metro Olyro Calem Nieuwenhof var en ubrukt erstatning.

Andre steder i den skotske Premier League, Keanu Baccus Og Ryan Strain spilte hele kamper for St Mirren mens de noterte seg rygg mot rygg for å starte sesongen med en 2-1 seier over Dundee på søndag. Baccus stilte også på en mann av kampen.

Ryan McGowan spilte også en hel kamp for St Johnstone da de tapte 2-0 mot Ross County på søndag.

james holland startet og spilte også første omgang for Austria Wien i et 2-0-tap for RB Salzburg mandag.

Den belgiske førstedivisjon A fortsatte for tredje dag som Jordan Bos startet og spilte 84 minutter for KVC Westerlo som tapte 3-1 for Gent mandag.

Andre steder i Belgia, Aiden O’Neill spilte igjen 90 minutter for Standard Liege i uavgjort 1-1 med Royal Charleroi SC mandag.

Jason Davidson spilte også 90 minutter igjen da KAS Eupen tapte 5-0 for Club Brugge mandag.

Til Tyskland, hvor Jackson Irvin startet og spilte 72 minutter før de ble erstattet av Connor Metcalfe i en 5-0-seier for St Pauli over SV Atlas Delmenhorst lørdag i DFB-Pokal Cup.

Milos Degenek kom fra benken i det 62. minutt for Serbias FK Crvena Zvezda da de slo FK Mladost Lučani 4-1 på lørdag.

Denis Genreau spilte 83 minutter for Toulouse da de startet Ligue 1-sesongen med en 2-1 seier over Nantes på søndag.

Retning Asia, hvor Thomas Deng spilte en hel kamp for Albirex Niigata i uavgjort 2-2 med Shonan Bellmare lørdag i J1 League.

Mitch Langerak holdt nok en nullen for Nagoya Grampus da de slo Kashima Antlers 1-0 på søndag i J1 League.

Mitch Duke kom i det 82. minutt i J2 League på lørdag da Machida Zelvia slo Júbilo Iwata 2-1 for å øke ledelsen på toppen av tabellen.

I K1-ligaen, Harrison Delbridge spilte 90 minutter for Incheon United i en 3-1-seier over Daegu søndag.

Retning Singapore, hvor Bailey Wright spilte også en hel kamp for Lion City Sailors da de slo Hougang 8-2 på søndag.

Metro Olyroos

Fra England, hvor Nicolas Bilokapic bidro til å holde nullen for Peterborough i en 1-0 seier over Charlton mens Ashley Maynard Brewer sto også i mål for Charlton søndag i Ligue 1.

Nectarios Triantis var en ubrukt innbytter i Championship da Sunderland tapte 2-1 for Preston søndag.

Andre steder i England, Jay Rich Baghuelou spilte en hel kamp for Accrington Stanley da de returnerte til League One med et 1-0-tap mot Gillingham søndag.

I Belgia, Keegan Jelacic kan være i KAA Gent-troppen når de møter Bos» Westerlo mandag klokken 3:15 (AEST).

Flere australiere i aksjon

• Ryan Edwards spilte en hel kamp for SD Amorebieta i uavgjort 1-1 med Levante i Spanias Segunda-divisjon på lørdag.
  • Anthony Kalik startet og spilte første omgang for HNK Hajduk Split i en 3-0 seier over Slaven Belupo på mandag.
  • I Ligue 1, Jack Iredale spilte en hel kamp for Bolton i en 3-0-seier over Cheltenham FC søndag.
  • Yengi hode kom fra benken i det 66. minutt i Finland for Kuopion Palloseura i en 3-0-seier over IIves mandag.
  • Mohamed Toure kom fra benken i det 59. minutt for å debutere i Ligue 2 for Paris FC da de tapte 2-0 for Grenoble Foot 38 på søndag.
mohamed tour debut league 2
  • I den italienske cupen, Alessandro Circati spilte en hel kamp for Parma i en 3-0 seier over Bari søndag.
  • I K1-ligaen, Alexander Grant spilte en hel kamp for Pohang Steelers mens Aaron Calver kom fra benken i det 56. minutt for Gwangju i uavgjort 1-1 søndag.
  • Giancarlo Gallifuoco spilte en hel kamp mens Ryan Lambert kom av i det 91. minutt som Kuala Lumpur City tapte 3-2 for Sabah søndag i Maylasian Super League.