300-runders ISS-løp på lørdag i Norge | Nyheter, sport, jobber


Den siste uken har vært en kamp fra jeg reiste meg til sent fredag ​​kveld.

Jeg ble bombardert med telefonsamtaler og meldinger som ga meg værmeldinger. Dette er virkelig en av de tøffeste situasjonene når det kommer til drift av en racerbane.

Det er så mye involvert at den gjennomsnittlige personen ikke ser eller forstår, og jeg har aldri trodd det «Jeg kan ikke vinne» situasjoner. Jeg har alltid trodd at det var en måte å vinne på hva som helst.

Torsdag kveld fikk jeg over 10 meldinger om å avlyse tidlig, så vi tar ikke turen for ingenting og koster alle lagene og fansen våre penger. Fredag ​​morgen, for hver melding jeg fikk om at været kom til å bli bra, fikk jeg en annen melding som sa: «The National Weather Service klokken 14.00 indikerer byger og tordenvær sannsynligvis før 19.00, deretter en mulighet for tordenvær for det meste mellom 19.00 og 22.00.»

Ideen om at alle skulle reise hundrevis av mil unna og fansen vår skulle reise igjen og betale hardt opptjente penger for å komme inn i kretsen vår og støtte oss, og igjen få det til å regne før spillefilmer, var veldig urovekkende for oss. Vi hadde regn før spillefilmene to ganger i år og det kostet alle mye penger.

Men det verste var at værmeldingen for kvelden var veldig bra. Så igjen, vanskeligheten med å ta en beslutning er en konstant kamp. Hypotetisk sett, la oss si at vi kjørte. Husk «Jeg kan ikke vinne» situasjonen jeg snakket om? Hver gang du kjører under en trussel om dårlig vær, lider publikum.

Det er ikke å si at Upper Peninsula State Fair fant sted, Green Bay Packers spilte hjemme, og noen fotballag på videregående skole startet også sesongene sine.

Så nå dro vi ut og var heldige, og vi fikk gjøre det vi elsker å gjøre, som er racerbiler og alle som klapper hverandre på ryggen, og det er bare valper og kattunger, helt til du gjør bankinnskuddet ditt og du må betale sjåførene dine og du må betale regningene dine. Da virker det ikke som om den riktige avgjørelsen ble tatt i det hele tatt.

Jeg fortalte styret klokken 10.00 at vi ikke kunne kansellere av økonomiske årsaker. Det må ha regnet eller i det minste en sterk trussel om regn. Det var en veldig egoistisk og veldig uansvarlig ting for meg å si.

Kassereren vår, Scott Stanchina, forvalter pengene, og han har gjort en eksepsjonell jobb med dem. Jeg må liksom holde meg i min kjørefelt.

Det er ingen på planeten Jorden som ønsket å løpe verre enn oss. Du må huske at dette rådet og denne organisasjonen i utgangspunktet har vært gjennom en global pandemi og har trivdes med det. Men til syvende og sist er Norway Speedway en bedrift og tøffe avgjørelser må tas. Jeg beklager til alle som ble såret eller skuffet, våre gode fans, våre gode konkurrenter og alle andre.

Går vi videre til denne uken, har vi en av de mest imponerende, fantastiske og spennende roadracing-seriene i Midtvesten som besøker Norway Speedway. Impact Survival Series eies av den legendariske banepromotøren Matt Rowe fra Maribel, Wis.

Den forhjulsdrevne serien er kjent for sine talentfulle sjåfører og bilbyggere, samt spenningen i et 300-runders løp med 75 til 100 biler. Det er ikke noe du ser i andre former for bilracing.

Det er en flott helg for våre lokale bedrifter, siden det er sjåfører som konkurrerer fra tre stater. Helgen er morsom fordi jeg kan sitte i bergingsbilen min og kose meg med alle våre lokale sjåfører som skal gjøre sitt beste for å representere Norway Speedway mot alle reisende som kommer og prøver å tjene mye penger.

Våre lokale sjåfører inkluderer Elliott Reid, Dean Bellmore, Zachary Krans, Zach Hanson, Savanna Novara, Stuart Hornick, Sophie Hornick, Cole Brown, Dylan Tirschel, Isaac Bray og jeg håper alle sitter når de leser dette, Joey Pontbriand. Dette er den desidert største og mest talentfulle kontingenten av lokalbefolkningen for å ta imot de reisende.

Jeg er begeistret for Norway Speedway-billetttakeren Margaret Bray. Hun kan endelig se sønnen konkurrere på hjemmebanen hans. Isaac er forresten veldig dyktig, ikke bare som sjåfør, men også som bilbygger og en av mine favoritter til å vinne arrangementet.

Jeg håper alle er der ute på lørdag og ser på alle de unge våpnene som spores av eller blir ødelagt.Dagens siste nyheter og mer til innboksen din


Swithin Fairbairns

"Popkulturfan. Kaffeekspert. Baconnerd. Opprørende ydmyk formidler. Vennlig spiller."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.