Norsk softballsesong avsluttes med tap for Bessemer | Nyheter, sport, jobber

Norge senior Olivia Kraemer (8) ser på hjemmeplaten under en MHSAA Division 4 District 97-konkurranse på Marion Park tirsdag. (Sean Chase/Daily News Photo)

NORGE — Etter å ha fullført sin Skyline Central Conference-plan ubeseiret, åpnet det norske softball-laget MHSAA Division 4-sluttspillet tirsdag på Marion Park mot Bessemer/Gogebic.

Det var en frem og tilbake kamp med Miners som tjente en 11-8 seier i District 97 pre-district-konkurransen.

«Vi var ikke klare.» Bob, Knights hovedtrener «Kuba» sa Bal. «Og jeg vet ikke hva det var.» Jeg kan ikke sette fingeren på det. Vi la 14 løpere på basen og begikk syv feil. I et nøtteskall, det er ditt ballspill.

Bessemer åpnet den første omgangen med to løp for å ta en 2-0 ledelse. Han la også til et poeng i andre omgang.

Så sent i omgangen begynte Norge å samle seg. På den femte banen av slagkampen slo Victoria Cooper et hjemmeløp til midtbanen og ledelsen var nede til 3-1.

«Det burde være en 1-1-kamp, ​​men det er en 3-1-kamp,» sa Bal. «De er et godt lag, de slår ballen. Hatten av, jeg tar ikke noe fra dem. »

Cooper har gjort det til en vane å gjøre dette for Norge hele sesongen.

«Hun hadde totalt syv mål i kampen, så det er ganske bra,» sa Bal. «Hun spilte aldri softball i det hele tatt. Jeg sa til ham: «Jeg skulle ønske jeg hadde det et år til.»

Miners slo to homers i den tredje og la til syv løp til totalt. De ledet 10-1.

Knights scoret to løp på Bessemer-feil i neste omgang. Så løp Anna Debidart og gikk. Norge lå under 10-4.

Knights hadde en sjanse til å gjøre et trekk i den femte, men Kara Stanchina ble trukket for batterinterferens da hun ble truffet av et catcher-kast.

"Kara visste ikke at hun kastet den," sa Bal. «Hun ser på meg og venter på neste tegn, og jeg går til graven min og sier at Kara aldri kom ut av esken.

«Baser lastet fra Kara Stanchina i boksen, jeg tar det.»

Begge lag forble stille til det sjette da Olivia Kraemer scoret et løp på en singel.

Knights lastet basene igjen i rammen, men klarte ikke å kapitalisere.

På toppen av den syvende la Bessemer et løp for å øke ledelsen til 11-4.

Men med sesongen på spill forsøkte Norge å samle seg i bunnen av den syvende.

Cooper kjørte i et løp med en singel mens Payton Paquette la til en RBI-singel.

Kraemer kjørte i det siste løpet på en grounder og Knights tapte 11-8.

Stanchina var preget av nederlag for Norge. Hun slo ut tre på 2,2 omganger. Jordyn Moln avsluttet kampen i sirkelen. Hun viftet fire slagere på 4,1 omganger.

Cooper, Paquette og Kraemer ledet an med to RBIer hver. Debidart la til en. Hun gikk også tre ganger.

Slutten av sesongen betyr slutten på veien for Knights seniorene Cooper, Kraemer og Elizabeth Romitti.

«(Cooper) kan slå ballen,» sa Bal. «Her er alle kretsene mine. Men det blir neste mann. … Vi lar støvet legge seg i en måned og ser hvor vi er.

Bessemer spiller Forest Park i dag på Marion Park klokken 10.

FLIVVERS 12, SENTINELS 2

MARQUETTE — Kingsford varsity softball-lag avsluttet sin ordinære sesongplan på en høy note tirsdag med en 12-2 seier over Sentinels på Marquette.

Mya Brunswick startet scoringen for Flivvers i første omgang. Hun slo en singel til venstre felt, slik at Anna Bortolini kunne score. Addy Kriegl kjørte i Brunswick med en grounder senere i rammen og holdt en 2-0 ledelse.

Eden Janousek økte Kingsfords ledelse i andre omgang da hun løp en tur.

Marquette la imidlertid til et løp på sin halvdel av omgangen.

Så på toppen av den fjerde blåste Flivvers kampen unna. De scoret fem poeng med Kailey Sundquist og Jenna Vau som kjørte.

Kingsford la til tre løp i det femte og ett i det sjette for å sikre seieren.

Brunswick tok seieren for Kingsford. Hun slo ut fire på 4,1 omganger.

Ady Weber avsluttet kampen med en strikeout på 1,2 omganger.

Sundquist, Janousek og Viau ledet Flivvers med tre RBIer hver.

Brunswick og Kriegl la til en hver. Sundquist hadde også tre gange. Bortolini og Viau ledet an med to stjålne baser hver.

CARDINALS 6, BOBCATS 2

FLORENCE, Wis. — Etter å ha brakt et regionalt mesterskapstrofé tilbake til Firenze, Wisconsin, så Florence varsity softball-lag ut til å fortsette sitt sterke postseason-løp tirsdag mot Newman Catholic.

Cardinals var imidlertid for mye for Bobcats å håndtere og Newman Catholic avanserte med 6-2-seieren.

«Vi hadde en flott sesong i år og hadde mye moro underveis. » » sa Florence hovedtrener Dan Robinson. «Vi mister fire gode seniorer som spilte hardt i fire år, Isabella Millan, Vicki Peterson, Leighton Lambert og Desi Jespersen.

«For en gjeng med flotte barn.»

Bobcats slo først, i den tredje, og tok en 1-0 ledelse.

Florence slo Cardinals 9-3, men en dårlig prestasjon i fjerde omgang skadet hjemmelagets sjanser. Newman Catholic trakk seg unna med en fem-poengs ytelse i den fjerde.

Cardinals la til et løp i det femte mens Bobcats scoret ett løp til i det sjette.