Norge tvinger vinneren til å vinne finalen mot Kingsford | Nyheter, sport, jobber

Den norske utespilleren Owen Cronick forbereder seg på å ta ballen mot Kingsford i Michigan District 10-mesterskapet onsdag på Quinnesec Field. (Foto av Sean Chase/Daily News)

QUINNESEC — Etter å ha dominert konkurransen gjennom sin tid i Quinnesec, trengte Kingsford Majors All-Star-teamet enda en seier for å ta en Michigan District 10-tittel.

Men det var Norges dag onsdag, som rykket inn i sjette sett til å vinne 8-7.

De to lagene møtte om District 10-kronen på torsdag, og vinneren gikk til Grosse Pointe.

Kingsford åpnet kampen i batter’s box og satte umiddelbart i gang. Dylan Fortier scoret sitt første poeng på et vilt kast fra Norge. Kingsford la til en ny på en Parker Pietranonio-singel for å ta en 2-0 ledelse.

Norge svarte nederst i rammen.

Kingsford-pitcher Parker Pietrantonio møter Norge onsdag i Michigan District 10-mesterskapet på Quinnesec. (Foto av Sean Chase/Daily News)

En RBI-singel fra Jaxson Walker tillot slageren å score sitt første løp. Jack Bourdage la til enda et poeng etter å ha scoret på en offerflue. Kampen var uavgjort 2-2 på vei inn i andre omgang.

Camdyn Trepanier ga Kingsford ledelsen igjen, 3-2, i andre omgang med en RBI-dobbel til venstre felt.

Nok en gang reagerte Norge umiddelbart.

Mason Schultz trakk en tur i andre omgang for å utligne kampen til tre. Så, med to outs, slo Bourdage en pitch som fløy mot veggen, slik at tre løp kunne score da han lukket inn på andre base. Norge ledet plutselig 6-3.

Griffin Johnson utnyttet en Norge-feil i den tredje, og da han krysset platen, lå Kingsford under 6-4.

Kingsfords Griffin Johnson gjør en catch i utmark onsdag mot Norge på Quinnesec Field. (Foto av Sean Chase/Daily News)

Carson Hendrick brakte Kingsford innenfor ett løp fra Norge i den fjerde omgangen da han slo en dobbel til høyre felt.

Så, i den sjette, slo Pietrantonio en dobbel til midtfeltet og utlignet til seks.

To slagere senere scoret Pietrantonio på en Will Rice-singel da Kingsford tok en 7-6 fordel.

Med én ut mot seg, entret Owen Cronick boksen for Norge i bunnen av sjette omgang. Han slo en RBI-trippel til midtbanen og utlignet kampen på sju Miles Langin fulgte med en singel som tillot Cronick å score og låse kampen for Norge.

Owen Pericolosi startet kampen på haugen for Kingsford. Han slo ut to battere på 1,1 omgangs arbeid. Pietrantonio la også opp for Kingsford. Han slo ut fire slagere på fire omganger.

Ved lovbrudd ledet Pietrantonio anklagen for Kingsford med tre RBI-er. Han avsluttet kampen med 3 av 3 på platen. Rice, Hendricks og Trepnier hadde hver en RBI.

Zayden Rochon startet kampen for Norge. Han slo ut syv slagere på 5,1 omganger. Eli Rosatti avsluttet kampen.

Offensivt ledet Bourdage siktelsen med to RBI-er.

Walker, Eli Anderson, Cronick, Langin og Schultz hadde en tur hver. Jake Payette og Colton Flesher ledet laget med to gange.

Rapport skrevet av Daily News Sportsredaktør Sean Chase.