Norge kvalifiserer til regionsmesterskap | Nyheter, sport, jobber

Den norske juniorpitcheren Cole Baij (3) fyrer av en bane mot North Central under MHSAA Division 4 Pre-District 98-runden på Mike Maule Field 28. mai. (Filbilde Sean Chase/IMDN)

NORGE — Til tross for flere regnforsinkelser og et sterkt Jeffers-lag, overlevde det norske baseballlaget motgangen og vant en 4-3-seier i Division 4 Regional 49-semifinalen i MHSAA på Mike Maule Field onsdag.

«(Jeg er) veldig stolt av hvordan barna våre holdt sammen etter en tøff tredje omgang,» » sa Knights hovedtrener Tony Adams. «Vi var ikke skarpe på tallerkenen i dag. Kreditten må gå til Jeffers, men vi kunne også dra nytte av noen ting.

Norge avsluttet kampen uten treff og klarte likevel å ta seieren.

«…I dag er det ikke slik du kan gjøre det, men det er turneringstid, så du får en seier uansett hvordan du kan få det.» Jeffers er et veldig tøft program å spille og de gjør ting vanskelig.

Knights er nå 25-3-1 på sesongen og møter Rudyard på lørdag i Harbor Springs klokken 12:30 EST.

Etter at de to første settene endte uavgjort, tok Norge kontroll i starten av det tredje.

Carter Cazzola gjorde en feil og nådde deretter andre base. Ian Popp var ved tallerkenen og ble truffet av en pitch. Cazzola rykket til tredjeplass under Popps batt. Deretter stjal han ballen på Cameron Vardas første balltre, for å gi Knights en 1-0 ledelse.

«Carter Cazzola var fantastisk på basene i dag,» sa trener Adams.

Men i neste omgang rykket Jets seg opp.

Deres første løpekamp på en basefylt gange. Jeffers la deretter til to poeng på en norsk feil og ledet 3-1.

Knights fikk et løp i den fjerde da Owen Baij scoret på en offerflue til høyre felt av Bryce Adams. De lå under 3-2.

Norge fortsatte også comebacket som nummer fem.

Cazzola fortsatte sin dominans på målbanen, scoret på en pasning og utlignet til tre. Varda flyttet løpere og Landon Amundson fulgte etter med en oppofringsstøt som scoret Popp. Knights ledet 4-3.

Jeffers slo en dobbel i den femte, men ingen av lagene klarte å score igjen.

Cole Baij tok seieren for Norge. Han slo ut fem på 4,2 omganger mens han ga fra seg ett opptjent løp. Owen Baij stengte ting ute på haugen. Han slo ut fire på 2,1 omganger.

«Cole Baij holdt oss inne i spillet på haugen og Owen Baij var i stand til å fullføre det,» sa trener Adams.

Landon Amundson, Cazzola og Popp produserte hver en RBI for Knights. Owen Baij, Cazzola og Popp tegnet hver sin tur. Alex Ortman, Cazzola og Popp registrerte hver en stjålet base.

«Defensivt gjorde Hayden Amundson og Bryce Adams forskjellen på banen» sa trener Adams.

Lørdagens kamp vil bli spilt på Harbor Springs Baseball Fields på 541 Hoyt Street i Harbor Springs. Onaway og Indian River Inland Lakes spiller før Norge og Rudyard klokken 10 EST.