Nord-Irland 0 Norge 2 SAMMENDRAG: Nord-Irland eliminert fra UEFA U19-mesterskapet i gruppespillet

Nord-Irlands UEFA U19-mesterskap ble ødelagt av et 2-0-tap mot Norge i deres siste gruppekamp.

Gareth McAuleys menn visste at de måtte slå nordmennene og håper Italia slår Ukraina for å ha noen sjanse til andreplass.

Til slutt var de skuffet på begge sider da Ukraina vant 3-2 på Inver Park, mens Nord-Irland ble slått på Seaview.

Den første halvtimen var ganske lunken og så hjemmenasjonen ha bedre sjanse, da Dylan Stitt ble nektet av Martin Børsheim.

Elleve minutter før pause satte Daniel Braut et skudd under Pierce Charles, og Nord-Irland fikk et fjell å bestige.

Ting ble verre i det 65. minutt da Braut scoret sitt tredje mål på like mange kamper, og knuste Nord-Irlands hjerter i prosessen.

Det er alle venner

Takk for at du ble med oss ​​på Seaview i kveld.

Nord-Irland fikk kanskje ikke det resultatet de håpet på, men de fikk verdifull erfaring forrige uke.

Første kamp: Nord-Irland 0-2 Norge

Nord-Irlands håp om å kvalifisere seg til semifinalen ble knust etter et 2-0-tap.

Norge går også glipp av en plass på de fire siste til tross for at de slo Ukraina som slo Italia i den andre gruppekampen.

Flott stopp

Kieran Morrison er nær ved å score Nord-Irlands første mål i turneringen.

Liverpool-mannen kommer fra høyre og slipper løs et kraftig venstrefotskudd som Martin Børsheim skyver unna.

Ut av posten!

Daniel Braut er på grensen til et hat-trick.

Dyaln Stitt får ballen borte på kanten av det nordirske straffefeltet.

Ballen faller for Braut, hvis førsteintensjonsskudd krasjer i stolpen.

Ukraina tilbake i søkelyset

Alt skjer i Inver Park.

Ukraina tok igjen ledelsen takket være en straffe fra Matvii Ponomarenko.

Italia ble redusert til 10 menn, og Corradi fikk et andre gult kort for forseelsen som førte til straffen.

MÅL!! Nord-Irland 0-2 Norge

Nord-Irlands håp ser ut til å svinne når Norge dobler ledelsen.

Det er denne mannen igjen, Daniel Braut, som rolig scorer sitt tredje mål på like mange kamper.

Nedsatte sjanser

Nord-Irland sliter med å finne en plass på den siste tredjedelen.

De trenger mål, men Martin Børsheim i det norske målet var relativt rolig.

Reece Evans erstatter Joel Thompson for å prøve å endre det.

Ukraina jevnet seg med jorden

Ukraina utlignet igjen to minutter etter å ha blitt fulgt opp av Italia.

Danylo Krevsun scorer utligningen.

Italia foran

Marco Romano ga Italia ledelsen mot Ukraina.

Slik situasjonen er nå, havner Norge på andreplass i gruppen.

Norge i full gang

Norge startet andre omgang sterkt.

Aleksander Andresen skyter fra distanse, men skuddet går over mål til Pierce Charles.

I den andre enden av feltet tvang et lavt skudd fra Sam Glenfield fra utenfor området Martin Børsheim til å lukke inn på sin nærmeste stolpe.

FOR Å STARTE OPP!

Vi er operative igjen for andre halvdel av sesongen.

Norge sparker i gang for oss. Nord-Irland har 45 minutter på seg til å snu ting.

H/T: Nord-Irland 0-1 Norge

Nord-Irland lå under 1-0 til pause.

Daniel Brauts scoring i det 34. minutt ga nordmennene ledelsen og satte dem i kvalifiseringsløpet.

Nord-Irland må legge inn en sterk andre omgang for å holde håpet om U19-mesterskapet i live.

Nord-Irlands appell

Hjemmefansen roper stygt spill når den norske keeper Martin Børsheim skynder seg for å hente en ball.

Den høye keeperen er i ferd med å komme ut av boksen, men dommer Sander van der Eijk tillater spill til tross for oppfordringer.

Italia nivå

Italia utlignet mot Ukraina på Inver Park.

Tommaso Ebone scorer for å gi Nord-Irland håp, men først må de snu ting mot Norge.

MÅL!! Nord-Irland 0-1 Norge

Norge tok ledelsen 11 minutter før pause.

Dette kommer etter en god oppbygging da Benjamin Faraas sender en suveren lav ball forbi Nord-Irlands mål.

Daniel Braut fester seg til den løse ballen etter Tom Atchesons innledende blokkering, og han klemmer skuddet sitt under Pierce Charles og over linjen til tross for Gallagher Lennons beste forsøk på å klarere.

Stor besparelse

Den første virkelige muligheten bød seg i det 20. minutt, og den snudde til fordel for lokalbefolkningen.

Sam Glenfields smarte pasning frigjør Dylan Stitt, midtbanespilleren slipper løs et skudd fra kanten av feltet, som Martin Børsheim skyver unna.

Ballen ble til slutt resirkulert til Joel Thompson, som fyrte av fra 20 meter, men Børsheim reddet skuddet denne gangen.

Ukraina i ledelsen

Dette er ikke de beste nyhetene for Nord-Irland ettersom Ukraina tar ledelsen fra starten av kampen mot Italia.

Hennadii Synchuk satte laget sitt i ledelsen etter sju minutter på Inver Park.

Grei start

Det var en ganske livlig start her på Seaview.

Norge er nok i mer besittelse for øyeblikket, men Nord-Irland støttes av et stort hjemmepublikum.

Vi er på vei til Seaview.

Det er Nord-Irland som sparker i gang denne avgjørende gruppe A-kampen.

Nyheter om lag fra Nord-Irland

Stemningen er fortsatt god i leiren i Nord-Irland

Gruppeengasjementer

Holderne Italia sikret seg plassen i semifinalen i turneringen med seire over Norge og Nord-Irland i gruppe A.

Andreplassen gjenstår hvis noen av de tre andre lagene fortsatt klarer å bli nummer to.

Laget som ender på tredjeplass vil delta i FIFA U20 World Cup-kvalifiseringen.

Frankrike sikret seg også plassen blant de fire siste med to seire, men de har ennå ikke sikret seg topplasseringen da de møter Spania i den siste gruppen på mandag, med det andreplasserte laget like bak to poeng bak.

Tyrkia kan fortsatt bli nummer to i gruppen bak Frankrike hvis de slår Danmark med to mål på mandag og hvis Frankrike slår Spania.

Neil Lennons sønn var beæret over å følge farens «store skritt» ved å bli Nord-Irlands kaptein

Gallagher Lennon avbildet før kampen(Bilde: Jonathan Porter/Press Eye)

Gallagher Lennon sa at det var «en absolutt ære» å følge i sin far Neils fotspor og bli Nord-Irlands kaptein.

Les hele historien her.

Nåværende gruppe A-stilling

Nåværende stilling i gruppe A etter to kamper(Bilde: UEFA)

Samme avsparkstider

For første gang i denne turneringen starter begge gruppekampene samtidig.

Nord-Irland møter Norge på Seaview mens Italia møter Ukraina på Inver Park. Begge kampene starter klokken 19.00.

Å velkomme

Det er nå eller aldri for Nord-Irland i UEFA U19-mesterskapet.

Gareth McAuleys menn vet nøyaktig hva de må gjøre for å kvalifisere seg til semifinalen i turneringen.

Nord-Irland må slå Norge på Seaview for å ha noen sjanse til å nå de fire siste.

De får da håpe at Italia, som inntar førsteplassen i gruppen, slår Ukraina eller uavgjort.

Bli med oss ​​for liveoppdateringer av all handlingen.