Norge vinner kvartfinaleseier i D4 og går videre til semifinale | Nyheter, sport, jobber

Norges college-baseball-lag i 2024, bak fra venstre, Landon Amundson, Cole Baij, Hayden Amundson, Alex Ortman, Ian Popp, Maddex Burklund, Elliott Kraemer og Carter Cazzola; Foran fra venstre, Bryce Adams, Owen Baij, Cameron Varda, Landon Ross og AJ Gallino, poserer med MHSAA Division 4 Regional 26-trofeet på Harbor Springs på lørdag. (Med tillatelse bilde)

HARBOUR SPRINGS — Neste stopp, East Lansing.

Det er i hvert fall tilfelle for det norske baseballlaget etter å ha slått Onaway, 7-1, i MHSAA Division 4 kvartfinale lørdag i Harbor Springs.

Knights vant også en MHSAA Division 4 Regional 26-tittel på turen til Lower Peninsula, og beseiret Rudyard 3-2.

Nå retter Norge (27-3-1) oppmerksomheten mot Cardinal Mooney Catholic High School ved Michigan State Universitys Drayton McLane Ballpark i East Lansing klokken 10:30 sentraltid torsdag. Dette er riddernes første tur til statens baseball Final Four i skolens historie.

«Bare en surrealistisk opplevelse for barna våre, med flere spesielle øyeblikk i vente» » sa Norges hovedtrener Tony Adams. «Våre spillere ønsket å heve standarden i programmet vårt, og de gjorde det til sin misjon gjennom året.

“Pitchingen vår var fantastisk hele dagen, forsvaret vårt var bra for det meste og angrepet vårt begrenset strikeouts i dag og var vellykket når det var nødvendig. Det er flott å endelig komme til Final Four på MSU.

Statlig kvartfinale

Med sin femte regionale tittel sikret, vendte Knights oppmerksomheten mot Onaway i MHSAA D4 statlige baseball kvartfinale.

Selv om den norske offensiven slet med å komme i gang i de to foregående kampene, var det ikke tilfellet mot Cardinals, da det begynte å fungere sent i den første.

To gange og et enkelt oppsett fra Owen Baij, Cole Baij, med en situasjon som er full av baser. Han lyktes med sin egen singel, og scoret Landon Amundson. Deretter gjorde Cardinals-mottakeren en feil på det samme spillet som tillot Owen Baij å score. Bryce Adams fulgte alt oppstyret med en støt som scoret Alex Ortman.

Da støvet la seg ledet Norge 3-0.

«Vi klarte å komme godt i gang i det første settet etter å ha følt at vi hadde et minutt å feire på regionalt.» sa trener Adams.

Ian Popp stjal hjem i andre omgang for å sparke i gang Knights-scoringen. Lanson Amundson scoret på en Onaway-feil. Cole Baij scoret et løp med en singel og Norge ledet 7-0 etter to omganger.

«Enda en stor runde i den andre. » Trener Adams sa: «Og vi var ganske sikre på at Cole Baij og forsvaret vårt kunne få jobben gjort. Våre barn taklet turen og rask behandling veldig bra.

Cardinals scoret et løp i den fjerde og det var alt som ble skrevet om sesongen deres da Knights vant 7-1.

Cole Baij tok seieren for Norge. Han slo ut sju på seks omganger mens han ga opp ett løp og ett gange.

Han ledet også Knights-angrepet med to RBI-er. Adams registrerte også en RBI. Landon Amundson og Ortman tok hvert sitt skritt.

Regionsmesterskap

Rudyard var først på platen i første omgang, og han kastet ikke bort tid på å komme seg i gang. En stjålet base befestet en løper, men Bulldogs» rally endte på basebanene da de tok en 1-0 ledelse.

«Vi møtte litt motgang tidlig i første omgang, men barna våre svarte i andre omgang med et stort løp for å ta ledelsen. » sa trener Adams.

Norge svarte i neste halve sett. Det hele startet med en Rudyard-feil som gjorde at Landon Amundson kunne score.

I den neste slagkampen gjorde Bulldogs en ny feil og Owen Baij scoret for å gi Knights en 2-1 fordel.

Ingen av lagene ville score igjen før Rudyard kom tilbake til retten i den femte.

Bulldogs ga det to med en singel.

Men oppløpet deres tok slutt like etter, med basene fulle, da det norske forsvaret snudde et dobbeltspill og avsluttet kampen.

«Rudyard la presset på oss i den femte og barna våre gjorde en flott jobb med å holde roen og begrense skaden til bare ett poeng,» sa trener Adams. «Alex Ortman og Ian Popp var perfekte i å lage et dobbeltspill med basene fulle.»

Med en runner on og to outs var presset på da Carter Cazzola entret slagmannens boks. Etter å ha gjenvunnet en ball, sendte Cazzola en skrikende bakkeball til venstre felt, noe som førte til at Cole Baij scoret og ga Knights en 3-2 fordel.

«Carter Cazzola hadde et flott slag i den sjette for å gi oss ledelsen, og Cole Baij var i stand til å låse den inn i den sjuende,» sa trener Adams.

Cole Baij stengte døren for Bulldogs og Norge gikk videre til delstatens kvartfinale.

«Barna våre jobbet som de gjorde hele året, og det var flott å vinne vår femte regionale tittel i vår 15. sesong,» sa trener Adams.

Cole Baij hentet seieren på haugen. Han tillot ett treff på 2,2 omganger med arbeid. Owen Baij startet kampen for Knights. Han slo ut fire på 4,1 omganger mens han ga fra seg ett fortjent løp.

«Vi bestemte oss for å gå med Owen Baij på haugen for å starte kampen, og han var fenomenal under tøffe forhold mot et veldig godt lag,» sa trener Adams. «Han viste mye ro for en annenårsstudent på den scenen.»

Offensivt ledet Cazzola Norge med en RBI. Cameron Varda, Ortman, Cole Baij og Cazzola hadde hver sin hit. Varda, Landon Amundson og Adams spilte uavgjort hver.