Se alle høydepunktene fra noen virkelige Sports Overtime Week 6-spill! – Nyheter 9&10

Det var en spennende kveld med videregående fotball i hele Nord-Michigan.

CADILLAC PÅ PETOSKEY

Petoskey slo Cadillac 36-21, Cadillac snudde ballen fem ganger på natten. Nordmenn ledet fra start til slutt og tok sin fjerde seier for sesongen, og forbedret seg til 4-2 mens Cadillac falt til 3-3.

Petoskeys neste kamp er mot Marquette mens Cadillac er vert for Richland Gull Lake.

BENZIE SENTER I BOYNE CITY

Benzie Central beseiret Boyne City 31-24, det var en jevn kamp hele veien, med Boyne som hadde en siste sjanse til å utligne med mindre enn ett minutt igjen, men JJ Koscielski bryter opp pasningen på 4. ned for å sikre Benzie seier. Sentral.

FUGLER I KINGSLEY

Kingsley dominerte mot Grayling fredag ​​kveld. Slå Vikings 56-20. Grayling faller til 3-3 på sin sesong mens Kingsley avanserer til 5-1. Stags vil reise til Ogemaw Heights (5-1) i sin neste kamp.

PINE RIVER AT MANTON (SCORING I VIDEOEN ER FEIL, ENDELIG POENG VAR 36-28 PINE RIVER)

Pine River scorer et touchdown og en 2-poengs konvertering for å gi utlikning i 4. kvartal og leder til overtid. Pine River ville være den som kom bort 36-28. Pine River går videre til 2-4 på sesongen og Manton faller til 0-6.

MUNISERING I PICKFORD

Pickford Panthers forbedret seg til 6-0 på sesongen med en 47-8 seier over Munising på fredag. Panthers har i snitt 55 poeng per kamp i løpet av sin seks-kamper seier for å starte sesongen, mens de tillater et gjennomsnitt på bare 13. Pickford reiser til Norge neste uke for å møte 5-1 Knights. Munising reiser til Brimley neste uke.

GLEN LAKE I SAULT STE. GIFT

The Sault Ste. Marie Blue Devils noterte en imponerende 50-7 seier over Glen Lake fredag ​​kveld. Blue Devils tok tidlig kontroll over kampen, og tok en fordel på 36-7 til pause. Sault Ste. Marie (4-2) reiser til Alpena neste uke, mens Glen Lake (3-3) skal på veien igjen, ved Johannesburg-Lewiston.