Steamboat vinteridrettsutøvere konkurrerer i sesongens første verdenscupstevner

Steamboat Springs nordiske kombinert skiløper Annika Malacinski flyr under en sommer Grand Prix. Malacinski og flere andre Steamboat-utøvere reiste til Lillehammer, Norge for å konkurrere i verdenscupstevner fra 2. til 4. desember 2022.
John F. Russell / Steamboat Pilot og Today

På reise til Lillehammer, Norge, konkurrerte flere Steamboat Springs-løpere i forskjellige verdenscuparrangementer mellom fredag ​​2. desember og søndag 4. desember.

Damphopperen Annika Belshaw, 20, ble nummer 33 i sitt vanlige bakkehopp og 20. i sine store bakkehopp. Belshaw endte med 193,3 poeng totalt på sine to hopp fra den store bakken med en lengde på 123 meter.

Tre Steamboat-utøvere konkurrerte i nordisk kombinert, inkludert 26 år gamle Jasper Good, som ble nummer 49 i herrekonkurransen begge konkurransedagene. I normalbakken hopper han på 51. plass og går på ski på 49. plass. I det store bakkearrangementet hoppet han også til 49. plass med et sprang på 105 meter og beholdt den plasseringen på den nordiske banen.

Annika Malacinski, 21, hoppet til 25. og ble nummer 24 med et løp på 19 minutter og 9 sekunder. Alexa Brabec, 18, lagkamerat og medboer i Steamboat Springs, startet og avsluttet løpet på 27. plass med tiden 19:33,1.

Dagen etter var Brabec den beste av de to, og hoppet til 26. og gikk på ski til 25. med tiden 19:05,6. Malacinski hoppet til 29. og brukte farten til å komme på 26. plass med tiden 19:31,7.

Cody Winters, 22, konkurrerte i sin første Snowboard Cross World Cup noensinne. Han gikk fra kvalifiseringen til 16-delsfinalen søndag. Han deltok i en runde sammen med tre andre. Han ble nummer tre i serien sin og nådde ikke kvartfinalen. Til slutt tok han 24. plass.

I kvinnemoguler stjal tidligere Steamboat Springs Winter Sports Club-skiløpere Olivia Giaccio og Jaelin Kauf showet og endte på henholdsvis fjerde og femteplass. Giaccio, 22, scoret 77,98 i sitt siste løp, mens Kauf, 26, ikke var langt bak på 77,33. I moguler for menn endte Landon Wendler, 22, på 26. plass med sin poengsum på 69,45.

Forrige helg i Finland stilte herrenes hopplag. Steamboats Decker Dean endte på 37. plass i den store bakken, og registrerte et hopp på 123,5 meter.