Rani Mukerjis Mrs Chatterjee Vs Norway får utgivelsesdato

Skaperne av filmen Mrs Chatterjee Vs Norway annonserte en ny utgivelsesdato på sosiale medier fredag. Ved å gå til Instagram, droppet Zee Studios bildet av Rani Mukerji av filmen med annonsen.

De delte stillbildet og skrev: «Inspirert av den sanne historien om en mor som rystet en hel nasjon med sitt mot og vilje til å vinne tilbake barna sine. #MrsChatterjeeVsNorway av #RaniMukerji kommer på kino 3. mars.

Regissert av Ashima Chibber, er Mrs Chatterjee Vs Norway inspirert av virkelige hendelser. Filmen forteller historien om en indisk innvandrermors kamp mot det norske fosterhjemssystemet og det lokale rettssystemet for å få tilbake foreldreretten til barna sine.

Produsert av Zee Studios og Emmay Entertainment (Monisha Advani, Madhu Bhojwani & Nikkhil Advani), Mrs Chatterjee Vs Norway, som var planlagt å bli utgitt 20. mai 2022, vil nå sendes 3. mars 2023.

Rani Mukerji kommer også med henne hukommelseplanlagt for utgivelse på bursdagen hennes, 21. mars 2023. Memoarene vil være en dypt personlig og avvæpnende ærlig beretning om Ranis inspirerende reise.

Rani delte flere detaljer om det, «I de 25 årene jeg har brukt så mye kjærlighet i den indiske filmindustrien, har jeg aldri snakket om livet mitt og reisen min på kino. . Som kvinner i film blir vi konstant dømt, og boken fordyper meg i mine personlige prøvelser og prøvelser og innvirkningen det hadde på meg da jeg navigerte i bransjen og min karriere. Jeg hadde ikke tid til å ta en pause, til å se tilbake på livet mitt, retrospektivt og introspektivt. Dette memoaret var min måte å huske det jeg har opplevd siden barndommen. Denne er for fansen min og for hver eneste person som ga meg grenseløs kjærlighet og holdt meg på jordet. Jeg ser frem til deres reaksjoner når denne boken kommer ut på bursdagen min neste år, noe som gjør dagen enda mer spesiell.

Boken vil bli utgitt av Harper Collins India.

Rani Mukerji debuterte som skuespiller i 1996 med den bengalske filmen Biyer Phool da hun bare var 16 år gammel. Hun dukket deretter opp i hindi-filmen Raja Ki Aayegi Baraat samme år, og siden den gang har hun spilt i flere filmer, inkludert Ghulam, Kuch Kuch Hota Hai. , Badal, Bichhoo, Saathiya, Yuva, Hum Tum, Bunty Aur Babli, Kabhi Alvida Naa Kehna og Mardaani.

Eadwig Dunne

"Internett-fanatiker. Ond arrangør. TV-fanatiker. Utforsker. Hipstervennlig sosiale medier-junkie. Sertifisert matekspert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *