Rani Mukerji feirer 44-årsdagen sin og kaller fru Chatterjee mot Norge for en film som står henne nært på hjertet

Bollywood-stjerne Rani Mukerji fyller 44 år i dag. På sin store dag delte skuespillerinnen hvordan hun så frem til å velge flere spennende prosjekter og finne filmer om «håp og kjærlighet». Hun forteller at filmreisen hennes har vært «spennende», håper hun at det vil være det samme i årene som kommer.

«Jeg har vært velsignet med å samarbeide med noen av de beste hodene i form av regissører, produsenter, skuespillere og teknikere som har drevet meg til å utmerke meg på skjermen og finne opp meg selv på nytt hver gang. Jeg vil fortsette å gjøre det. med hvert prosjekt fordi Jeg vil alltid presse grensene mine for å se hvor jeg lander. Jeg har alltid visst at reisen min ville bli vanskelig, men jeg har kommet meg gjennom de siste 25 årene med kjærligheten til publikum ved min side, mitt arbeid, hardt arbeid og min utholdenhet.» sa hun i en uttalelse.

Rani Mukerji forklarte videre at hun aldri gikk med på å bli skrevet eller montert i en form. Hun fortalte at hun alltid har prøvd å være en del av meningsfylte filmer med en veldig sterk kvinnelig hovedrolle i sentrum av historien. Skuespilleren la til: «Jeg ønsket å være en del av gode filmer med viktige historier om indiske kvinner. Det var tider da jeg var heldig som hadde filmer som fungerte og andre som ikke gjorde det. klarte ikke å markere seg hos publikum, men jeg tror det er det beste med vår bransje. Du vinner litt og taper noe, og det hjelper deg å vokse mer og mer for å skape en spesiell plass for deg. som individuell artist i en hard bransje som vår.

Skuespilleren har da Ms. Chatterjee vs. Norge i kattungen sin, en film hun sier ligger hennes hjerte nært. Hun la til at hun håper det vil gi gjenklang hos alle indianere, slik det gjorde for henne og teamet hennes.

Rani kalte det en «utrolig historie om menneskelig motstandskraft,» la Rani til, «Jeg er veldig følelsesmessig investert i denne historien fordi den knyttet meg sammen som skuespiller og mor. Dette er historier som må fortelles! Jeg håper virkelig at mine neste år på kino vil bli spekket med flere strålende manus. Jeg lengter etter dem fordi disse filmene ikke bare underholder publikum, men også gir et godt budskap til folk. Jeg vil lage filmer som snakker om håp og kjærlighet.

Eadwig Dunne

"Internett-fanatiker. Ond arrangør. TV-fanatiker. Utforsker. Hipstervennlig sosiale medier-junkie. Sertifisert matekspert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *