Norge slo Kingsford 3-1 | Nyheter, sport, jobber

En offisiell ser på den norske shortstoppen Tyler Sternhagen (27) sette merkelappen på Kingsfords Carson Chrisman (1) under Michigan District 10s Little League All-Star Game på Marion Park i Norge torsdag ettermiddag. Norge vant kampen for å kvalifisere seg til å møte Gladstone i dag klokken 18.00 EDT i Escanaba. (Foto: Dennis Mansfield/Daily News)

NORGE — Norge slo rivalen Kingsford i en pitching-kamp torsdag ettermiddag på Marion Park for å avgjøre hvilket lag som skulle gå videre til å møte Gladstone om Michigan District 10 Little League All-Star Tournament-tittelen.

Norge vant kampen 3-1 takket være armene til startende pitcher Remington Buchanan, som slo 5 1/3 omganger og bare tillot ett fortjent løp, og relieveren Colton Lord. Buchanan fanted 4, mens Lord holdt Kingsford målløs de siste 2/3 omgangene.

Kampen hadde ikke mye offensiv. Buchanan og Tyler Sternhagen var begge 2-2 for Norge, med Buchanan som scoret to ganger og Sternhagen kjørte i et løp på et offerflue.

Dylan Erickson var den eneste andre norske spilleren som slo et treff, en dobbel i fjerde omgang.

For Kingsford hadde Jake Buchcuski 2 treff og lagets eneste RBI.

Norges Colton Lord (13) kaster relieff av starteren Remington Buchanan i lagets 3-1-seier torsdag på Marion Park. (Foto: Dennis Mansfield/Daily News)

Logan McCoy hadde også 2 treff, mens Kelsi Chrisman hadde en dobbel.

«Vi kunne ikke få flaggermusene til å fungere» sa Kingsford-trener Brent Buchcuski. – Forsvaret var fantastisk. Norge fant hullene; Vi gjorde det ikke.

“Flott kamp fra begge lag” la treneren til. «Norges forsvar var perfekt og spilte når det gjaldt.»

Med Kingsford nå over, går Norge videre til Gladstone i dag kl. 18.00 EST i dag på Escanaba.

Vinner Norge spiller begge lag igjen lørdag. Men Gladstone kan vinne All-Star Championship med en seier i dag.

«Vi må vinne to ganger» sa Norge-trener Scott Sternhagen. «Det er en dobbel elimineringsturnering.»