Muhammad Alis barnebarn blir med i Professional Fighting League

Han er det andre barnebarnet som kommer inn i en verden av profesjonell kamp.

Biaggio Ali Walsh, barnebarnet til Muhammad Ali, har signert med Professional Fighters League.

Den 24 år gamle Chicago-fighteren signerte som amatør med organisasjonen og har begynt å trene da han planlegger å bli profesjonell under PFL neste år.

Ali Walsh har til hensikt å debutere på 2022 PFL World Championship undercard.

En uttalelse bekreftet, «Ali Walsh startet sin MMA-reise i 2020 med trening i Las Vegas på Xtreme Couture. Barnebarnet til den legendariske tre ganger verdensmesteren i tungvekt Muhammad Ali og broren til den profesjonelle bokseren Nico, en ubeseiret mellomvekt; Ali Walsh vil prøve å legge til familiearven sin innen kampsport.

Ali Walsh sa: «Jeg vil takke Professional Fighters League for deres støtte og tro på meg. Jeg gleder meg til å komme inn i PFL SmartCage.

«Jeg har en arv å opprettholde, en arv som min bestefar startet, min bror og jeg fortsetter, jeg velger å videreføre den arven her i Professional Fighters League. Mitt eneste mål er å bli en PFL verdensmesterdag.

Ali Walshs bror Nico Ali Walsh er også en profesjonell fighter med en bokserekord på 6-0 (5 KO).

Bedelia Hardinge

"Frilanskommunikatør. Hardcore webutøver. Entreprenør. Total student. Ølninja."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.