Manchester City ønsker Erling Haaland og Julian Alvarez velkommen

Erling Haaland sluttet seg til sangene til Manchester City-fansen da nysigneringen ble presentert utenfor Premier League-mesternes stadion søndag.

Det har gått en måned siden den norske spissen fullførte overgangen til City fra Borussia Dortmund for 60 millioner euro (den gang 63 millioner dollar) for å sikre returen til England, hjemlandet.

Nottingham Forest Sign Omar Richards From Bayern Munich

På spørsmål om hva han ville bringe til Premier League, sa den 21 år gamle Haaland: «Jeg håper det blir mer kvalitet med meg som spiss. Jeg vil ha det gøy. Når jeg har det gøy, scorer jeg mål, jeg smil, jeg liker å spille fotball, jeg smiler mye.

Haaland scoret 20 mål på 21 kamper for Norge og scoret 86 mål på 89 kamper på 2 1/2 sesonger for Dortmund. Før det var han i Molde i Norge og deretter Salzburg i Østerrike, hvor han først fikk øynene opp for store europeiske klubber med sine prestasjoner i Champions League.

Faren hans, Alf-Inge, spilte for og var kort kaptein for City i Premier League fra 2000 til 2003, og Erling støttet laget som barn, og reiste ofte til Maine Road, klubbens tidligere hjem, med moren for å se faren spille .

På spørsmål om hvem hans idol vokste opp, svarte Haaland: «Min far, selvfølgelig. Men i City har jeg mange (Sergio) Aguero hjemmeskjorter må jeg si. Så selvfølgelig ham. Fra City, ham.

Haaland arver 9-skjorten som ble forlatt av Citys toppscorer Aguero gjennom tidene, som dro til Barcelona i fjor bare for å bli tvunget til å trekke seg på grunn av et hjerteproblem.

Det er en ny argentinsk spiss i City. Julian Alvarez kom fra River Plate på lån til Buenos Aires-klubben etter å ha signert en avtale med City i januar.

Alvarez (22) ble også introdusert for fansen utenfor Etihad Stadium.

«Jeg kom hit for å lage min egen historie, skape min egen vei og hjelpe City med å nå toppen og fortsette suksessen de har hatt,» sa han.

City åpner Premier League-tittelforsvaret mot West Ham 7. august

Les alle de siste nyhetene, siste nyhetene, se de beste videoene og direktesendt TV her.

Swithin Fairbairns

"Popkulturfan. Kaffeekspert. Baconnerd. Opprørende ydmyk formidler. Vennlig spiller."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *