Malone fjerde i Diamond League-arrangementet | Indiana State Sports

Indiana State andre sprinter Noah Malone tok fjerdeplassen i 100-meteren Race to Zero torsdag ettermiddag på Diamond League Bislett Games i Norge.

Malone konkurrerte mot flere kategorier para-atleter og løp tiden 10.70 på Bislett Stadion. Norges Salum Ageze Kashafali vant på hjemmebane i en fotofinish, med de tre beste innen et hundredels sekund fra hverandre.

Diamond League er det høyeste konkurransenivået i verdens friidrett. Arrangementet i Oslo er det tredje i en planlagt 13-kamper.

Torsdagens prestasjoner avslutter en utendørssesong for Malone som har sett ham oppnå flere utmerkelser på hele konferansen og gå videre til NCAA East innledende runde.

Han var ankeretappen til Indiana State 4x100m stafettlag som vant MVC-tittelen på 40,06 og fikk også All-MVC-utmerkelser på 100m med tiden 10,36 i finalen. Malone scoret også på 200 meter ved MVC-mesterskapet og kvalifiserte seg til NCAA East-forberedelsene i arrangementet.

Individuelt satte Malone personlige rekorder på 60 m (innendørs), 100 m (utendørs) og 200 m (utendørs) i løpet av sesongen 2021-22.

Internasjonal konkurranse er ikke noe nytt for Malone. Han er en trippel paralympisk medaljevinner, og vant et gull og to sølv i Tokyo. Malone vant gull på 4x100m universalstafett og vant sølv på 100m og 400m.

Malone konkurrerte også i Dubai Para Athletics Grand Prix i mars, og plasserte seg først på 100m med tiden 10,70.