Joseph Parker planlegger sin neste kamp etter å ha møtt Joe Joyce

Den tidligere WBO-mesteren tror allerede han kjenner motstanderen sin i desember.

Joseph Parker forventer å møte – og slå – Joe Joyce ikke én, men to ganger.

Den tidligere WBO-mesteren tar imot Joyce nr. 1, og duoen vil kjempe 24. september, og vinneren vil da sannsynligvis få klarsignal som obligatoriske utfordrere til Oleksandr Usyks vinner mot Anthony Joshua.

snakker til TalksportParker forventer at han skal stoppe Joyce.

«Jeg tror jeg skal få ham til å slutte,» sa han. «Jeg vet at han ikke gir opp og at han ikke gir opp fra kampene vi har sett, men når du fortsetter å angripe og du fortsetter å småspise, vil han til slutt føle det.»

Han fortsatte, «Dette er en høyrisikokamp for begge gutta. Det er andre kamper der, men det var ingen som ville drive meg til toppen.

Parker avslørte deretter at det ville bli en omkamp i desember, og sa: «Joyces kamp for meg var den rette kampen. Det er en omkampsklausul, så målet er å kjempe mot ham og slå ham. Så kjempe mot ham og beseire ham igjen i desember.

Joshua slo Parker i 2018, og New Zealanderen innrømmet: «Jeg var skuffet over prestasjonen min [against Anthony Joshua]. Når du kjemper med en defensiv spillplan, må du kaste flere slag for å vinne kampen.

«Jeg er enig i at det ikke var den beste prestasjonen, men å slå seg sammen med Andy Lee og Tyson Fury, som var her i Storbritannia, gjorde en stor forskjell.

«Jeg hadde en leir med Andy Lee, jeg gjorde det bra i Chisoras første kamp, ​​veldig nærme og kunne ha gått begge veier.

«Den andre kampen var jeg i stand til å legge litt mer på ham. Denne tredje kampen er jeg veldig trygg på med Andy og Tyson.

Stanley Easome

"Typisk zombieaholic. Generell twitterfanatiker. Matfanatiker. Gamer. Unapologetisk analytiker."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.