John Arne Riise river «patetiske» og «pinlige» Norge for Englands tømming | Fotball | sport

England scoret seks mål i første omgang mot Norge for å sette foten sin i EM 2022-kvartfinalen på en veldig imponerende kveld på Amex Stadium som gjorde Liverpool-helten John Arne Rise rasende.

Det tok bare 12 minutter før Georgia Stanway åpnet scoringen da de headet hjem fra straffemerket. Lauren Hemp la til et sekund fra kloss hold. Ellen White og Beth Mead scoret begge to ganger før pause og gjorde seks for vertene.

Og Riise, som gjorde 110 kamper for Norges herrelag, lammet sine landsmenn til pause.

«Det er det største spillet på lenge for Norge, og vi har sett den holdningen, det er derfor jeg synes det er pinlig og patetisk,» sa BBC-eksperten.

«Kroppsspråket, viljen til å kjempe for landet ditt, taktisk overalt, i fryktelig forsvar.

«Jeg satt på tribunen på 2-0 og sa «dette kan være stygt», men det er utrolig sjokkerende hvor dårlig Norge var i første omgang.»

Han la til: «Når du ser spillerne som ser på trenerbenken spør hvem som skal hente hvem, betyr det at England gjør det ekstremt bra i posisjonering med og uten ball. Norge vet ikke hva de skal gjøre uten ballen.

«På høyre side av England dreper de Norge.

«Jeg tror det er mer skadekontroll. Han må gjøre et bytte og en av midtstopperne kommer ut og en annen kommer inn. De må prøve å vinne andre omgang, men det er pinlig for treneren, og jeg er glad jeg» Jeg er ikke i dette garderoben nå.»

Medekspert Ian Wright sa: «De er et utrolig team som er godt trent og fulle av selvtillit.