Inne i Trevor Noahs «ferie» i Sveits med Roger Federer |Sørafrikansk komiker og programleder for Det daglige showetTrevor Noah besøkte til slutt farens hjemland Sveits.

Noah, som var i Genève og Zürich som en del av hans Tilbake til unormalt verden rundt, tok til seg instagram tell torsdag for å takke innbyggerne i Sveits for en uforglemmelig opplevelse.

«Sveits, for en surrealistisk opplevelse det var for meg. Jeg har alltid drømt om å besøke min fars land, men jeg hadde aldri forestilt meg at jeg skulle gjøre det slik. Takk til alle som kom for å fylle de to arenaene i Genève og Zürich, jeg vil aldri glemme opplevelsen», skrev Noah i sitt innlegg.

Han delte også et bilde av seg selv og en smilende Roger Federer, og takket tennisstjernen for å være en fantastisk vert og reiseleder.

«Og sist, men ikke minst, takk til min halvt sveitsiske, halvt sørafrikanske landsmann @Roger Federer. Du var den ultimate verten, den beste reiselederen og fortsatt den stiligste mannen jeg noen gang har møtt. Jeg vet at du savner meg på banen, men jeg håper du kan spille for meg nå som kneet mitt er ute av drift, sa Noah.

SE OGSÅ: «Hun viste meg betingelsesløs kjærlighet»- Trevor Noah hyller sin avdøde Gogo

Noah skal opptre i Brussel i Belgia fredag ​​kveld, i Amsterdam lørdag og i Norge søndag. Derfra vil komikeren reise til Danmark, Sverige, Tyskland og Canada før han returnerer til USA for å avslutte turneen.

onsdag Elektroniske nyheter rapporterte at Noah og skuespillerkjæresten Minka Kelly har brutt opp.

Paret ferierte sammen i Sør-Afrika med en gruppe av Noahs venner i Cape Town, men en kilde skal ha fortalt E News at de hadde vært fra hverandre en stund og Minka var veldig skuffet.

Ifølge rapporten sluttet Noah og Kelly fordi de ikke var «på samme side». «De gikk rundt i sirkler og endte opp på samme sted. Det fungerte ikke, sa kilden.

Trevor Noah deler bilder fra turen til Sveits:

Bilde: Instagram
Bilde: Instagram
Bilde: Instagram
Bilde: Instagram
Bilde: Instagram

Swithin Fairbairns

"Popkulturfan. Kaffeekspert. Baconnerd. Opprørende ydmyk formidler. Vennlig spiller."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.