Haaland scorer nok et hat-trick, City slo Forest 6-0

MANCHESTER, England (AP) – Erling Haaland scoret hat-trick for andre kamp på rad da Manchester City slo Nottingham Forest 6-0 i Premier League onsdag.

Alle den norske spissens mål har kommet i første omgang på Etihad Stadium, før Joao Cancelo scoret et fjerde og Julian Alvarez la til to – hans første mål for City siden han ble med i offseason av River Plate – i andre omgang i fjerde av mesterne. seier på fem kamper av tittelforsvaret.

Haalands tre mål mot Crystal Palace på lørdag kom i løpet av 19 minutter av andre omgang, og han gjorde all skaden sin mot Forest i løpet av 26 minutter før pause, og tok rekorden til ni ledende mål i ligaen.

Haaland skjøt over markøren sin for å kjøre et innlegg fra Phil Foden i det 12. minutt, og banket deretter inn i et ubeskyttet nett i det 23. etter at Foden ble taklet av Neco Williams akkurat da kantspilleren var på vei til å skyte. Da hadde Haaland bare hatt fire touch på ballen.

Hat-tricket hans kom på 38. og igjen var det nært hold da han nikket hjem fra sentral posisjon etter at John Stones headet ballen mot mål.

Cancelo scoret nattens beste mål, og slo et skudd høyt i nettet fra utenfor feltet i det 50. minutt, og City-manager Pep Guardiola slo igjen i lufta da Alvarez, som startet sin første start for City, løp på Riyad Mahrezs pasning. og skled en avslutning mellom beina på målvakt Dean Henderson.

Alvarez økte Forests elendighet ved å skyte et skudd under tverrliggeren i det 87. minutt på slutten av en kontring.

City har scoret 19 mål på fem kamper, flest i ligaen.