George Kambosos klar til å møte Devin Haney igjen

George Kambosos må bli bedre hvis han vil vinne sine verdenstitler.

George Kambosos drar full nytte av omkampsklausulen sin som lar ham møte Devin Haney en gang til. Aussie ble solid slått av Haney tidligere denne måneden da han mistet verdenskronen som han vant minneverdig mot Teofimo Lopez i fjor.

Kambosos nøt hjemmeprivilegier mot Haney med kampen som fant sted i Melbourne, men innstillingen spilte ingen rolle da den ubeseirede amerikaneren hadde kontroll hele veien før han tok en enstemmig dom over målkortene. Mange i sporten trodde kambosos ville ta en alternativ rute tilbake til toppen, men den tidligere mesteren er klar til å utfordre Haney igjen.

«Ja, omkampen skjer, 100%. Jeg aktiverte omkampsklausulen, sa Kambosos til NewsCorp. «Keiseren er død, men «Ferocious» er fortsatt i live, og jeg kommer tilbake.» Vi har ikke fastslått en plassering. Det er alternativer for Melbourne, Sydney og Brisbane. Det blir i Australia, noe som er flott. Jeg vet jeg kan vinne en omkamp. Jeg skal gjøre noen endringer, og det er min skjebne å vise hvor god jeg er og få de beltene tilbake.

«Jeg vet at jeg kan slå Haney. Min tillit er ikke brutt. Den dagen var ikke «Ferocious» på sitt beste. Jeg var rett ved siden av en kontakt, men ingen unnskyldning. Han gjorde det han måtte gjøre med jabben sin, han er en smart operatør, men jeg må være smartere i spillplanen min neste gang. Jeg er heldig som har skuddet igjen, og få australske boksere kan si at de har hatt tre verdenstittelkamper på rad.

Swithin Fairbairns

"Popkulturfan. Kaffeekspert. Baconnerd. Opprørende ydmyk formidler. Vennlig spiller."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.