Forhåndsvisning: Østerrike kvinner vs Norge kvinner – spådommer, lagnyheter, lister

Sports Mole forhåndsviser fredagens EM for kvinner mellom de østerrikske kvinnene og de norske kvinnene, inkludert spådommer, lagnyheter og mulige lagoppstillinger.

Østerrike kvinner og Norge kvinner skal kjempe om en plass i EM for kvinner 2022 åttendedelsfinale når de møter på Amex Stadium fredag.

Til tross for poenglikhet med motstanderne, trenger Norge en seier for å havne på topp to i gruppe A, mens Østerrike bare trenger ett poeng.

Forhåndsvisning av kamp

© Reuters

Østerrike kom tilbake fra et 1-0-tap mot England i åpningen for å slå Nord-Irland 2-0 på andre kampdag.

Katharina Schiechtl åpnet scoringen i første omgang for laget sitt før Katharina Naschenweng avsluttet de tre poengene med en streik i det 88. minutt.

Seieren setter dem på andreplass etter to gruppespillkamper, selv om de går inn på fredagens konkurransenivå med motstanderne med tre poeng.

Mens den første tiebreaker er basert på head-to-head-resultatet, ville Østerrike gått videre til kvartfinalen på bedre målforskjell hvis de kunne ta et poeng i sin siste gruppekamp.

Selv om uavgjort vil være nok for en plass blant de to beste, etter å ha vunnet åtte av de siste 10 kampene, vil Østerrike være sikre på at de kan samle alle tre poengene på fredag.

Martin Sjøgren, Norges kvinners trener, 7. juli 2022© Reuters

I mellomtiden må Norge ta seg sammen etter å ha lidd det største nederlaget i UEFA-EM for kvinners historie søndag.

Norge var angivelig i selvsikkert humør foran søndagens møte med England etter å ha slått Nord-Irland 4-1 i åpningen.

Selvtilliten deres ble knust ved pause da England bygget opp en seksmålsledelse før de la til to mål til i andre omgang, og dømte Norge til et ydmykende 8-0-tap.

Til tross for et så tungt nederlag, vil Norge måtte legge resultatet bak seg da de ser ut til å vinne en seier som vil booke dem en plass i kvartfinalen.

I forkant av må-vinne-kampen kan Norge hente inspirasjon fra at de før tapet for England hadde seks kampers seiersrekke.

Østerrikes EM-form for kvinner:

Form Østerrike kvinner (alle konkurranser):

Form for Norges EM for kvinner:

Form Norway Women (alle konkurranser):

Lagnyheter

Det norske damelaget Guro Reiten feirer sitt fjerde mål med lagkameratene 7. juli 2022© Reuters

Schiechtl kom inn fra siden for å spille inn som høyreback mot Nord-Irland, og etter å ha bidratt med et mål, vil 29-åringen beholde sin plass i startoppstillingen.

Laura Feiersinger kunne komme tilbake til start-1-tallet på fredag, noe som kan føre til Mary Hobinger falle på benken.

Det kan også bli en plass i rekken for Naschenweng, som kom fra benken for å score det andre målet i Østerrikes 2-0-seier søndag.

Når det gjelder Norge, Frida Manum innstilt på å komme tilbake til siden, med Arsenal-midtbanespilleren som skal erstattes Vilde Boe Risa midt i feltet.

Anja Sonstevold og Amelie Eikeland kunne også komme tilbake til startoppstillingen etter at paret falt på benken for søndagens møte med England.

Etter å ikke ha scoret i Norges to første kamper, Ada Hegerberg vil være desperat etter å finne nettet på fredag ​​når hun leder linjen for landet sitt.

Mulig startoppstilling for østerrikske kvinner:
Zinsberger; Schiechtl, Wenninger, Schnaderbeck, Hanshaw; Dunst, Zadrazil, Puntigam, Feiersinger, Naschenweng; billa

Mulig startoppstilling for kvinner fra Norge:
Peterson; Sonstevold, Mjelde, Thorisdottir, Blakstad; Maanum, Engen; Eikeland, C. Hansen, Reiten; Hegerberg

SM-ord grønn bakgrunn

Vi sier: Østerrike Kvinner 1-3 Norge Kvinner

Etter å ha lidd et tungt nederlag på søndag, vil Norge være motivert til å gi positiv respons, og med Sjøgrens side som for øyeblikket er rangert 10 plasser høyere enn Østerrike, tror vi de har kvaliteten til å slå Østerrike, og deretter sikre plassen i kvartfinalen. . .

For en dataanalyse av de mest sannsynlige utfallene, poengsummene og mer for denne kampen, vennligst klikk her.

Triks

Våre ekspertprognosepartnere på Sportita.com spår mer enn 1,5 mål i denne kampen. Klikk her for å finne ut hva annet de spår for dette spillet og for flere av deres beviste fotballtips.Mer enn 1,5: data

ID:489965:1false2false3false:QQ::fra datamaskindatabasen:LenBod:collect10000: