Donny van de Beek Fans Q and A september 2022

Hva er din morgenrutine?
Omar, Norge

«Morgenrutinen min er … å våkne, mesteparten av tiden trener vi, så jeg går rett til treningsplassen, spiser frokost, og deretter en god kaffe etterpå. Jeg liker å drikke kaffe og være litt våken, så trener vi før vi drar på treningssenteret [and do] forberedelsene. Vi spiller litt dart, vi har også et dartbrett på klubben så vi spiller noen kamper med noen folk og så øver vi. Så det er morgenrutinen min.

Hva er kaffebestillingen din?

«Espresso.»

Dobbelt eller singel?

«Det kommer an på: hvis jeg er veldig sliten, tar jeg en dobbel!»

Hva liker du best med United?
jul, Ghana

«Så mange ting fordi det er en så stor klubb, men vi har så mange fans, så jeg vil si fansen. Uansett hvor vi kommer fra, nå for eksempel Australia og Bangkok også, er det så mange fans over hele verden. Jeg tror at fansen har stor innvirkning på klubben.

Hvem fikk deg til å ville spille fotball?
James, Irland

«Meg selv. Jeg tror den første gangen jeg var på banen var med faren min. Han spilte fotball og han tok meg med til klubben, [which was] en amatørklubb. Jeg var forelsket i ballen, det eneste jeg ville gjøre var å spille fotball, så jeg gjorde den til min egen, den lå i mitt DNA.

Da du var barn, drev du med andre idretter eller var det bare fotball?

«Jeg spilte også tennis, men hjertet mitt var det [in] Fotball.»

Som barn, hvor mange ganger spilte du fotball i uken og hvor lenge?
Conor, Irland

«For å være ærlig, da jeg var i amatørklubben gikk jeg på skolen og når jeg kom hjem spilte jeg hver dag fordi det er min lidenskap og [in] mitt hjerte. Jeg øvde hver dag og det var kanskje det som gjorde meg vellykket og [got me] Der jeg er nå.»

Øvte du alene eller lekte du med venner?

«Det kommer an på, begge deler. Noen ganger var jeg hjemme, gikk ut og lekte alene. Noen ganger gikk jeg med vennene mine for å spille fotball eller på gaten. Det kommer an på.»

Bedelia Hardinge

"Frilanskommunikatør. Hardcore webutøver. Entreprenør. Total student. Ølninja."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.