Christopher Taylor er den høyest plasserte jamaicaneren i Diamond League i Oslo

Christopher Taylor hadde den beste avslutningen av en jamaicaner i Wanda Diamond League i Oslo torsdag.

Taylor, en nummer to på 400 meter ved fjorårets Toyko-OL, ble nummer tre på 400 meter for menn på 45,52 sekunder.

Granadas Kirani James vant overbevisende på 44,78 sekunder. Han har vært en gjenganger på Wanda Diamond League-kretsen i mer enn et tiår, men den olympiske mesteren i 2012 hadde aldri kjørt i Oslo før. 29-åringen gjorde et godt førsteinntrykk.

Isaac Makwala fra Botswana ble nummer to på 45.45.

På kvinnenes 800 m, Natoya Goule fra Jamaica hadde sesongbeste 1:59.31, men det var bare godt nok for sjetteplassen.

Keely Hodgkinson vant slaget om britene, og overvinne andre olympiske sølvmedaljevinner Laura Muir for å vinne løpet.

20 åringen løp et kontrollert og sikkert løp og holdt det kjølig i sluttfasen for å vinne komfortabelt på 1:57.71. Muir ble nummer to på 1:58.09, foran Frankrikes Renelle Lamote (1:58.50) og verdensmester Halimah Nakaayi fra Uganda (1:58.68).

Jamaicas Danniel Thomas-Dodd ble nummer fire i kvinnenes kulestøt med en innsats på 19,04m.

Arrangementet var en gjenforening av de åtte beste finalistene fra årets innendørs-VM. Beograds tre medaljevinnere tok de tre øverste plassene, men i en annen rekkefølge.

Verdens innendørs bronsemedaljevinner Jessica Schilder startet med 19,46m, en forbedring av hennes nederlandske rekord, som var den beste karakteren frem til det tredje settet da den amerikanske sølvmedaljevinneren Chase Ealey kastet 19,66m.

Ealey opprettholdt ledelsen hennes og forbedret seg til en livslang beste 20,13m i siste runde, og plasserte henne på fjerdeplass på tidenes utendørsliste i USA. Innendørs verdensmester Auriol Dongmo kastet rekorden 19,43 meter i det siste løpet for å komme på tredjeplass.

OL 2016 og verdensgull 2017Omar McLeod fra Jamaica startet ikke 110 meter hekk for menn.

Forholdene var litt tøffere for løpet og tidene ble påvirket av våte forhold og -1,2m/s motvind, men verdensleder Devon Allen gikk nok en gang seirende ut på 13,22.

Spanjolen Asier Martinez tok andreplassen på 13.30 foran brasilianske Rafael Pereira (13.37).