Brighton og Hove Albion

Albion led nederlag i sin Barclays Women’s Super League-åpning mot Arsenal etter å ha spilt med ti spillere det meste av kampen på Meadow Park.

Med det som allerede skulle bli en tøff oppgave mot forrige sesongs finalister, sto vi uten fire seniorspillere gjennom skade eller sykdom, og kvelden ble gjort enda vanskeligere da forsvarsspiller Emma Kullberg fikk rødt kort etter kun seks minutter for å ha felt Stina. Blackstenius.

Albion gjorde det tøft å bryte og hadde to gode sjanser på kontringen da det bare sto 1-0, men mål fra Kim Little, Blackstenius og to fra Beth Mead gjorde det til en komfortabel kveld for Gunners.

Albion var uten fire spillere – Rebekah Stott, Meg Connolly, Maisie Symonds og Danielle Carter – så U-21-spillerne Lulu Jarvis og Chelsea Ferguson, som trente med laget under pre-season, kom på benken. Fire spillere – Jorja Fox, Poppy Pattinson, Vea Sarri og Elisabeth Terland – har fått sine Albion-debuter.

Av Paul Hazelwood

Lagene holdt ett minutts stillhet til minne om dronning Elizabeth II før avspark.

Derimot er alle unntatt én av Arsenals ni innbyttere fulle landskamper, og den andre har spilt i Champions League.

Kayleigh Green, som spilte bakspiller tidligere i karrieren, har stilt opp som en av våre tre midtstoppere med Fox og Pattinson som bakspillere.

Albion måtte omorganisere etter bare seks minutter da Kullberg fikk rett rødt for å ha falt Blackstenius, som hadde slått Albions offsidefelle og var på mål. Repriser viste at hun var offside, men flagget forble nede og Albion var nede på bare ti spillere.

Albion satte seg inn i en kompakt 4-4-1-formasjon og var fornøyd med å la Arsenal ha ballen og la spillerne bak seg når faren truet.

Caitlin Foord skjøt utenfor fra god posisjon før Meg Walsh reiste seg for å blokkere det kraftige skuddet hennes etter å ha kuttet inn fra høyre og Albion absorberte mye press, men de sjokkerte nesten hjemmepublikummet med et mål på kontringen da Elisabeth Terland skjøt centimeter bredt med venstrefoten etter et forrykende brudd på venstresiden fra Geummin Lee, som så plukket ut den norske spissen med innlegget sitt.

Elisabeth Terland var en av fem Albion-spillere som debuterte for Albion på kvelden.

Det var en advarsel for hjemmelaget, men de begynte å presse på igjen før de brøt vranglåsen i det 28. minutt da skipper Little skapte en meter med plass inne i feltet for å bryte gjennom et skudd lavt i nedre venstre hjørne etter at Foord fyrte av ballen. retur av linjen.

Blackstenius rocket stanga fra kanten av feltet fire minutter senere med Vivianne Miedema som ledet returen utenfor, og på stoppetid gjorde Walsh en fantastisk redning for å vippe Lia Waltis angrep over tverrliggeren.

Katie Robinson erstattet Libby Bance ved pause og innbytteren ble umiddelbart involvert da hun ble funnet av Terland på høyre side og skuddet hennes ble parert av keeper Manuela Zinsberger. Robinson var raskest på den løse ballen og Rafaelle Souza hacket innlegget sikkert inn.

Geummin Lee gjorde et bytte på midtbanen.

Men for andre gang i kampen scoret Arsenal like etter nesten å slippe inn. Beth Meads pasning fant Blackstenius like innenfor feltet, og hun skjøt skuddet sitt i øvre hjørne, og ga Walsh ingen sjanse.

Arsenal fikk en tredje i det 62. minutt da Miedema fant Mead inne i feltet og hun feide et lavt skudd med høyrebenet ned i hjørnet.

Kampen var over, men Albion fortsatte å grave dypt. De ble reddet av treverket for andre gang med ti minutter igjen da innbytter Jordan Nobbs traff tverrliggeren, men med ti minutter igjen fikk Mead sitt andre etter at Walsh gjorde en fantastisk redning for å nekte Nobbs. Arsenal hadde andre sjanser til å forbedre poengsummen, men det ville vært tøft for gjestene, som aldri sluttet å jobbe.

Albion: Walsh, Fox, Williams, Green, Kullberg, Pattinson; Sarri, Lee, Zigiotti (Ferguson 85), Bance (Robinson 45); Terreland.

Undertekster: Oppstart, Park, Jarvis.

Megler: Lisa Benn.