Aleksandar Mitrovic passerer Erling Braut Haaland når Serbia leder Norge til topplassering

Aleksandar Mitrovic scorer sitt 50. internasjonale mål for å hjelpe Serbia med å slå Erling Braut Haalands Norge og ta opprykk til UEFA Nations Leagues toppsjikt.

Aleksandar Mitrovic scoret sitt 50. mål for Serbia å gi landet sitt en 2-0 seier over Norge i kveld, fremme til det høyeste nivået av UEFA Nations League I prosessen.

Fulham-spissen fortsatte sin brennende form foran mål for å legge til et sekund for laget sitt – hans 12. mål på sine siste 11 kamper for klubb og land – etter Dusan Vlahovic hadde gitt dem ledelsen i Oslo.

Norges stjernemann Erling Braut Haaland ble holdt stille i den andre enden da scoringsrekka hans endte på det verst mulige tidspunktet for landet hans, som ga fra seg topplasseringen og opprykk ved det siste hinderet.

Serbia gikk inn i den siste kampen av kampanjen vel vitende om at bare en seier ville være nok til å overta vertene deres, og til tross for Haalands in-form tilstedeværelse i opposisjonen, stjal hans egen ildkraft showet.

© Reuters

Vlahovic løp over tidsfristen tre minutter før pause for å gi Serbia ledelsen og skyve skylden til Norge, men Stale Solbakkenside hadde ikke noe svar.

I stedet var det gjestene som scoret det neste viktige målet, og det var en milepæl for Mitrovic da han ble den første serbiske spilleren til å score 50 mål for landet sitt, og gjorde det på bare sin 76. opptreden.

Det var et talende bidrag som også fikk Mitrovic til å stige til Haalands nivå som toppscorer i Nations League for 2022-23 med seks mål – en premie de nå vil dele – mens hans totalsum på 14 mål i Nations League er ny rekord. .

Andre steder i B4-gruppen, Emile Forsbergutligning like før pause vunnet Sverige uavgjort 1-1 med Slovenia som holder dem i gruppen og rykker ned motstanderne i strid.

Forsbergs angrep kansellerte et tidligere fantastisk slovensk mål Benjamin Seskosom brøt vrangen med en Marco van Basten-esque volley for første gang fra en stram vinkel.

Fortsatt i Nations League i kveld, Tsjekkisk Republikk vil falle i League B etter å ha tapt mot sveitsiskmens Spania sikret seg en vinner i det 88. minutt over Portugal i Braga for å løfte sine iberiske rivaler til førsteplass og semifinaleplass.

ID:495554:1false2false3false:QQ::fra datamaskindatabasen:LenBod:collect4568: